sByte PUBG hilesi hakkında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Steam de ki anticheats olayı çok başka 3 5 kişi hile olarak reportladığın da izleniyormuşsun direk banlanıyormuşsun tabi gerçekten hile kullanıyorsan

Üye
6 HİZMET YILI
SA arkadaşlar ben sbyte pubg nin bir önceki pubg yamasında kullandığımda steamdan men edildin yazıyordu yani hile detected olduğu zaman kullanmıştım şimdiki güncellemede undetectedmi yoksa yine 2. yine elimde ban yermiyim

(her hile ban atar gibi şeyler yazmayın ben sadece detecdet mi undecetded mi onu soruyorum iyi forumlar konu dışı yorumlar bidlirilecekdir)
her türlü atıyor kardeşim

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
çoğu kişi speed hack ile dağlardan taşlardan uçarak geliyor ve sadece esp kullanan kişiler ban yiyor report sistemi biraz tuhaf galiba

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ben pubg lite hilesi acilmiyor neden biri yaza bilirmi
Post automatically merged:

ben litw de hile kulanirsam ban yermiyim

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
SA arkadaşlar ben sbyte pubg nin bir önceki pubg yamasında kullandığımda steamdan men edildin yazıyordu yani hile detected olduğu zaman kullanmıştım şimdiki güncellemede undetectedmi yoksa yine 2. yine elimde ban yermiyim

(her hile ban atar gibi şeyler yazmayın ben sadece detecdet mi undecetded mi onu soruyorum iyi forumlar konu dışı yorumlar bidlirilecekdir)
detected kardesım bosuna kullanma 2 oyun sonu ban yersin. Güncenlendı diye hevesle girdim ama yapamamıslar hala haberin olsun.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
guys dont use sbyte pubg trick they will ban u trust me

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
hile guzelmi calisiyomu
Post automatically merged:

litede ban yersem yinde hesab kurub hileyi caslidira bilirmiyim

Üye
6 HİZMET YILI
ben ban yemedim istersen yeni hesap aç orada kullan dene ilk hesabında da normal oyna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...