sByte PUBG Lite

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle selamlar. Bu dün çıkmış olan hilenin yapılışı hakkında yardımcı olabilirmisiniz? Birde bypass gerekli mi acaba?

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
byppass gerek yok ilk başda hileyi çalısdır sonra oyuna gir gırdıkden sonra yukle de hıle menusu gelıcekdır ekrana ıyı oyunlar dılerım.

Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dostum oyunu aç amaa başlata basma launcher açı kkalsın
hileyi yükle de Bypasa falna gerek yok ban atıyormu bilmiyorum ama inşallah atmıyordur eeğer atarsa bana söyler msiin sadece wall hack

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Oyunu aç ama başlat kısmına basma. Önce hileyi çalıştır ve yükle de. Daha sonra Waiting for launcher diyor zaten. Sonra oyuna girip oynayabilirsin. Bypass gerek yok direk hile aktif oluyor
Oyunu aç ama başlat kısmına basma. Önce hileyi çalıştır ve yükle de. Daha sonra Waiting for launcher diyor zaten. Sonra oyuna girip oynayabilirsin. Bypass gerek yok direk hile aktif oluyor.
hocam şöyle söyleyeyim xprojecti açıyorum waiting for action diyor ordan sonra ui.memoryhackers tan hileyi yükle diyorum hiçbirşey olmuyor öyle bekliyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bypass gerek yok diye biliyorum. Sonunda çıktı elinize sağlık iyi oyunlar.

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
dostum oyunu aç amaa başlata basma launcher açı kkalsın
hileyi yükle de Bypasa falna gerek yok ban atıyormu bilmiyorum ama inşallah atmıyordur eeğer atarsa bana söyler msiin sadece wall hack
söylerim hocam yalnız bir sıkıntı var waiting for action dedikten sonra ui.memoryhackerstan hileye gelip yükle diyorum hiçbirşey olmuyor
Post automatically merged:

Knka Adblock vesaire kapalı mı ?
kapalı kanka anlamadım gitti ya

Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
söylerim hocam yalnız bir sıkıntı var waiting for action dedikten sonra ui.memoryhackerstan hileye gelip yükle diyorum hiçbirşey olmuyor
%temp% temizle burayı
yönetici olarak çalıştır hileyi
bi kere kapanabilir Kapandıktan sonra tekrar çalıştır
sonra giriş bilgilerini Yaz öyle Dene zaten CMD ekranı gelicek

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bypass gerekli olsaydı konuda olurdu zaten.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Oyunu aç ama başlat kısmına basma. Önce hileyi çalıştır ve yükle de. Daha sonra Waiting for launcher diyor zaten. Sonra oyuna girip oynayabilirsin. Bypass gerek yok direk hile aktif oluyor.
eposta şifreden sonra oyuna gir dioz baslat a tıklamiyoz hileden yükle dioz sonra baslata tıklıyoz dorumudur

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bypass gerek yok dostum Önce hileyi çalıştır ve yükle . Daha sonra Waiting for launcher diyor zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...