Uzman Üye
Arkadaşlar öncelikle selamlar. Bu dün çıkmış olan hilenin yapılışı hakkında yardımcı olabilirmisiniz? Birde bypass gerekli mi acaba?
Oyunu aç ama başlat kısmına basma. Önce hileyi çalıştır ve yükle de. Daha sonra Waiting for launcher diyor zaten. Sonra oyuna girip oynayabilirsin. Bypass gerek yok direk hile aktif oluyor
hocam şöyle söyleyeyim xprojecti açıyorum waiting for action diyor ordan sonra ui.memoryhackers tan hileyi yükle diyorum hiçbirşey olmuyor öyle bekliyorOyunu aç ama başlat kısmına basma. Önce hileyi çalıştır ve yükle de. Daha sonra Waiting for launcher diyor zaten. Sonra oyuna girip oynayabilirsin. Bypass gerek yok direk hile aktif oluyor.
hocam şöyle söyleyeyim xprojecti açıyorum waiting for action diyor ordan sonra ui.memoryhackers tan hileyi yükle diyorum hiçbirşey olmuyor öyle bekliyor
söylerim hocam yalnız bir sıkıntı var waiting for action dedikten sonra ui.memoryhackerstan hileye gelip yükle diyorum hiçbirşey olmuyordostum oyunu aç amaa başlata basma launcher açı kkalsın
hileyi yükle de Bypasa falna gerek yok ban atıyormu bilmiyorum ama inşallah atmıyordur eeğer atarsa bana söyler msiin sadece wall hack
kapalı kanka anlamadım gitti yaKnka Adblock vesaire kapalı mı ?
%temp% temizle burayısöylerim hocam yalnız bir sıkıntı var waiting for action dedikten sonra ui.memoryhackerstan hileye gelip yükle diyorum hiçbirşey olmuyor
eposta şifreden sonra oyuna gir dioz baslat a tıklamiyoz hileden yükle dioz sonra baslata tıklıyoz dorumudurOyunu aç ama başlat kısmına basma. Önce hileyi çalıştır ve yükle de. Daha sonra Waiting for launcher diyor zaten. Sonra oyuna girip oynayabilirsin. Bypass gerek yok direk hile aktif oluyor.