arkadaşlar ocağın 8 de sc açtım bugün girdim cara bkm dedim bugün ban yemiş hesap o kadar hızlı mı ya ban atılması o zaman biz nasıl kullacaz peki bu sc ?
Scripti kullanma şekline bağlı olarak daha kısa sürede ban yiyebilirsin. Skin hilesi auto dodge veya yasuo q bekleme süresi azaltma tarzı scriptleri açmak daha kısa sürede banlanmana yol açabilir. dikkatli kullan
Güncelleme bekleniyordu zaten ben 7 sinde scripti kullanmıştım ban yemedim en azından güncellemeyi beklemeden scripti aktif etmenden ötürü olduğunu düşünüyorum. Çünkü günlerdir güncellenmesini bekliyorum .
Kardeşim 'MemoryHackers' dediğimiz marka 2.5 milyon üyesi olan ve neredeyse 100.000'nin lol oynadığını düşünüp 50.000 sc açtığnı düşünsen bile sana yeterli olur diye düşünüyorum. Hile sürkli fix yiyebiliyor çünki çok fazla kişi kullanıyor, zaten adamlar ban yok diye birşey demiyor ister kullanırsın ister kullanmazsın.
Scripti kullanma şekline bağlı olarak daha kısa sürede ban yiyebilirsin. Skin hilesi auto dodge veya yasuo q bekleme süresi azaltma tarzı scriptleri açmak daha kısa sürede banlanmana yol açabilir. dikkatli kullan