ben sc kullamayı bilmiyor nasıl kullacagım hakkında bilgisi olan varmı acaba discorddan filan oynarken gösterebilirmi Mert▽#4942 çok makbule geçerçok belli etmeden nası rank kasabiliriz
kanka dodgeleri kapat sadece combolara aban ezvadeyi kapatmayı unutma ban yersinçok belli etmeden nası rank kasabiliriz
sen yedin mi hiçkanka dodgeleri kapat sadece combolara aban ezvadeyi kapatmayı unutma ban yersin
tek önerim fazla abartı şekilde kullanma zaten trdeki insanların çoğu scyi anlamıyorlar abartmadığın sürece!çok belli etmeden nası rank kasabiliriz
nerden indireblirzi dostum configleri ver nasıl yükelyeiblirz? script o kadar kötü lki ben bile daha iyi oynuyorum nasıl düzelticem configler nerdeDostum Challanger config ayarlarını indir direk kullan Tr serverinde kolay kolay ban yemezsin çok istiyosan Evade kapalı oynarsın
https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-challenger-script-config-24-01-2022.225226/nerden indireblirzi dostum configleri ver nasıl yükelyeiblirz? script o kadar kötü lki ben bile daha iyi oynuyorum nasıl düzelticem configler nerde
SC yi kullanabilmek için oynaylı üye olman lazım bunun içinde 50 tane spam olmayan mesaj ve 5 günlük bir forum hesabına sahip olman gerekiyortam olarak nasıl üyeliğimiz gelişiyor
teşekkür ederim kardeşim çok sağolSC yi kullanabilmek için oynaylı üye olman lazım bunun içinde 50 tane spam olmayan mesaj ve 5 günlük bir forum hesabına sahip olman gerekiyor