kral temp klasörünün yerini söyler misin sana zahmetTemp klasörünü seç o üstte bulunan çubuktan bir önceki klasör'e gel ve sağ tık bas özellikler güvenlik ve gelişmiş seçeniğini seç görünütüleme izninden kullanıcılara gir ve system'i seç bu şekilde.
Arama çubuğuna %temp% yazarak bulabilirsinkral temp klasörünün yerini söyler misin sana zahmet
ayarlarını atar mısın evadei kapalı mı oynuyorsunkanka yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Eski hileyide kullanıyodum fakat siteden kalktı ve şuanda 256 level elmas 3 hesabım.
genel olarak hiçbir skili dodgelemiyor sadece flash yada skill'ler ile dodgeliyor fakat dodgeleme ihtimali %25ayarlarını atar mısın evadei kapalı mı oynuyorsun
format atsam direk olurmu ?Lol Cheat Koruma sistemi yeni kaydolan ve Uzun süredir Riot Point yüklemeyen hesapları sistem otomatik olarak takip ediyor eğer hesabına kısa süre içerisinde Riot point yüklediysen güvenli hesap koruma sistemine alıyor ve takip etmiyor çünkü burda binler yüzbinler değil oynayan yüzmilyonlar söz konusu sistem takibi yapamaz ayırdığı için takip etmiyor diğer türlü hileyle oyuna girdiğin zaman oynamadığın zaman dosya konumundan sil hileyi çünkü hüküm ve koşullarda bilgisayarına erişim izni istiyor kabul ediyorsun bilgisayarında herhangi bir yazılım bulamadığı zaman otomatik olarak kanıt yetersizliğinden hesabın engel yemiyor eğer Riot Point almadıysan her oyunu kapadığında yapacağın işlemler Yerl Disk C: Hile dosyasını sil İndirilenler klasöründen sil ve temizle google geçmişi sil başlat çalıştır %appdata% sonra %temp% sonra sadece temp klasörünü sil ban riskin olmayacaktır.
Kendi Bilgine Saygı duyuyorum riot ofisinden aldığım bilgi bu. Yalan yada farklı bilgi verceklerini zannetmiyorum doğru olanıda bu.Herkes kendi bildiklerini söylemeye çalışmış kimisi doğru kimisi yanlış elobuddy zamanında bile bot ile 5 tane char kastım 7/24 açık duruyordu hiçbiri 3. parti yazılımından ban yemedi 2-3 yıl falan o hesaplarla oynamışımdır küfürden ban yiyene kadar şuanda kullandığımız script elobuddy gibi veya gos gibi kendini etiket eden bir hile değil eğer öyle olsaydı rapor yemene gerek kalmadan banlanırdık kısa süre içinde şöyle birşey iddia edebilirim midde ryze oynuyordum ve karşımda morgana vardı o arada sigara sarmaya gittim char kule altındaydı morgana bana q atmış ve afk duran charım büyüyü dodgelamış bana rapor ediceğini script olduğumu söyledi bende inkar ettim o maçtan sonra hesabı bırakıp başka bir hesapla main hesabım ile oynamaya başladım aradan 2 ay falan geçti merak ettim ban yedimi diye ban yememiş ve hala o hesapta script kullanıyorum bu işin yarısı şans yarısıda belli etmemek bence çok fazla rapor yersen kullanmamış olsan bile incik boncuk bir .exe dosyasından ban yiyebilirsin diye düşünüyorum o yüzden dikkat çekmeyin sakin olun sakin oynayın abartmayın hiçbirşey olmaz tr riotun normal rapor sistemi bile bok gibi çalışıyorken aaa faruk mu lan bu dur şunun hesaba bir bakayım script kullanıyormuş bir onu banlıyım diyiceğini hiç zannetmiyorum.