SC'den değil Afk'dan ban yemek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bende çok yedim ticket aç açarlar banını

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
AFK kalarak oyuncular oyunu deneyimi olumsuz etkiliyor. Bu yüzden AFK cezası neden olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Benim Hesapta Patladı Kalıcı Olarak Askıya Alındı.. Sc Patladı

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yüksek ihtimalle bcnin hatları karıştı ahahah scden ban yemişsin kanka

⚓ Captain⚓
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
SC onaylı üyeden üyeye indirildi ve kısa sürede ban yedi herkes. Keşke onaylı üyede kalsaydı. Çoğu kişiye geçmiş olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ben perma yedım ama bu sana gelen mesaj permaya dönebilir

Üye
3 HİZMET YILI
bu ne arkadaşlar sizinde başınıza geldi mi?
io8ekuw.PNG
riotun bazen böyle davranışları o luyor birazcık komik ama afk den ban yemen birazcıkta şans verici :D

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Böyle yazsa da insanla iletisime geç dedikten sonra 3. parti yazılımdan yediğini söylüyor ayrıca 1 günlük 1 aylük vb. süreli banlar da perma aslında günü geldiği zaman kalıcı yediğinizi goreceksiniz zaten riot neden böyle yanlış bilgilendiriyor anlamadım sistemleri hatalı sanırım

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
Permaban kardeşim bu. Blitz bot yanlış bilgi veriyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kanka script kullandığım 4 hesap da ban yedi ve hepsinde de seninki gibi afk'den yemişim gibi gözüküyor ama muhtemelen bi bug falandır yedik banı scriptten geçmiş olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aynısını banada dedi perma yazıyor ama

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
scden yemişsindir dostum , hack dt olduğu zaman oyunum arkada açıktı boştaydı yani , bir el gireyim dedim afk uyarısı vermiş tamama bastım tekrar gireyim dedim bir baktım kalıcı olarak uzaklaştırıldınız hatası aldım 3.parti vs. yazmıyordu yani

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
you saved yourself from the wave of bans

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Ayni cevabi aldiktan sonra insan ile iletisime gec kismindan tekrar yazdim. Cevap olarak yine afkdan ve kotu davranislardan banlandigimi soylediler :D tekrar yazdim ozur diledim belki acarlar.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hocam bu mesajları otomatik sistemmi atıyor banada böyle bir msj geldi alakası yok

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Evet beklenen cevap geldi 2 hasabımda ban yemiş sc den.

Selam,

Bu kadar zaman ve emek harcadıktan sonra hesabının askıya alınmasının çok sinir bozucu olduğunun farkındayım. Bakalım hesabına neler olmuş.

Hesabını incelediğimde oyun içerisinde rakiplerine karşı haksız avantaj elde ettiğin sistemimiz tarafından tespit edilmiş. Bu sonuca varmamıza neden olan soruşturmanın ayrıntılarına giremiyorum, çünkü bu bilgileri paylaşmak gelecekteki soruşturmaları tehlikeye atabilir. Yani hile konularında ayrıntıları gizlilik kuralları gereği paylaşamıyoruz.

Herhangi bir 3. parti program kullanarak diğer oyunculara karşı haksız bir avantaj elde etmek sen de kabul edersin ki oldukça rekabetçi olan oyunumuzda asla istemeyeceğimiz bir şey. Bu yüzden hilelere sıfır tolerans gösteriyoruz.
Biliyorum duymak istediklerin bunlar değil fakat oyunlarımızda hile kabul etmediğimiz gerçeğini değiştirmiyor.

Cezanın hoşuna gitmediğini biliyorum ama oyun kuralları hileye göz yummuyor. Umarım neden böyle davranmak zorunda olduğumuzu anlayabilirsin.

Sana yardımcı olabileceğim başka bir konu varsa, lütfen bizimle tekrar iletişime geçmekten çekinme, hatta başka bir sorunun varsa diye senin için bu bileti kapatmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...