trEuwest mi yoksa tr mi?
hayır dostum,oyun=oyun modu farketmez. Zaten oyun dosyalarına giriyor diye bliyorum scprit.Konuyla biraz alakasız ama rankedda ban yeme ihtimalin daha yüksek değil mi
seçkin olmana gerek yok onaylı olsan yetiyor diye biliyorum ban yeme olasığı bildiğim kadariyla 1 ay kadar felan sürüyor.seçkin üye olduğum gibi gelicemde knk ban yeme olaslığı ne
Eyvallah dostum bilgilendirmen için teşekkür ederim onaylı üye olunca deneyeceğimtr
Post automatically merged:
hayır dostum,oyun=oyun modu farketmez. Zaten oyun dosyalarına giriyor diye bliyorum scprit.
eğlencesine,zevk alıyorum.Usta ban yiceğini biliyorsan neden hileyi kullanıp kasıcaksın rank ?
gerekli dosyaları temizlersen yok diye biliyorum,ama tek seferde mantığını kavrayamazsın. öyle kolay değil bunu kullanmak oyunun içinde bi oyun gibi mekaniği var,alışmasıda zor.mesela bi kere kullansan sonra silsen ban yeme olasılığın var mı ?
forumda anlatılıyor detaylı bır sekılde oraya gozatmanı tavsıye ederimAGA NASIL KULLANILIYOR BU HİLE
onaylı üye olman gerek ( 50 yorum )AGA NASIL KULLANILIYOR BU HİLE
sorun yok,hilenin sonunun ban olduğunu buradaki herkes biliyor.Ana hesaplarınızda kullanmayın nihayetinde ban yiyecek emeğiniz çöp olmasın bari.
Bilmeyen arkadaşlar var bazıları ana hesaplarında kullanıyor hattasorun yok,hilenin sonunun ban olduğunu buradaki herkes biliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?