Onaylı Üye
Script açın demedim scripti şuan kullanmayın dedim10 sefer kapat ac yaptım yıne aynı ?
Script açın demedim scripti şuan kullanmayın dedim10 sefer kapat ac yaptım yıne aynı ?
Tamam ama kapat aç yaptım.Script açın demedim scripti şuan kullanmayın dedim
nıye kıScript açın demedim scripti şuan kullanmayın dedim
Ben açsam kesinlikle ban yerim şanslıymışsın dostum gerçektenben 1.5 senedir ban yemiyorum ana hesabımda tabi şans ve lig farkıda var. ama hileden ban yersen sadece kullandığın hesap yer diğerlerine bişey olmaz
Dostum %appdata% silinmemeli galiba bahsettiğin klasörler "temp" "%temp%" demi ?sadece inject ettiğin hesap yer kankam ama temp %temp% tamamen ve %appdata% de ws klasörünü silmekte fayda var
bende bu hatta verıyor ?Ben açsam kesinlikle ban yerim şanslıymışsın dostum gerçekten![]()
Dostum Hile Güncellenmedi Daha Güncellemeyi Bekle O Yüzden Hata Veriyor.bende bu hatta verıyor ?
Dostum istersen yeni update yi bekle bir kaç güne gelecektir diye düşünüyorumbende bu hatta verıyor ?
sızde sorun varmı ?Dostum istersen yeni update yi bekle bir kaç güne gelecektir diye düşünüyorum
sızde sorun varmı pekı _?Dostum Hile Güncellenmedi Daha Güncellemeyi Bekle O Yüzden Hata Veriyor.
hıle suan aktıf mı pekı benı oyundan atıyor acınca4 5 aydır rank kasan arkadaşlarım var daha yemediler
Şuanda fixli güncellenmesini bekleyinhıle suan aktıf mı pekı benı oyundan atıyor acınca
sızınde aynı sorun var yanı benlık bır durum yok ?Şuanda fixli güncellenmesini bekleyin
Sen Scripti Güncel Olarak Kullanabiliyormusun ?sızınde aynı sorun var yanı benlık bır durum yok ?