15 Haz 2020 #1 rizababa R Onaylı Üye Katılım 1 Ağu 2016 Mesajlar 99 Tepki puanı 12 Ödüller 5 9 HİZMET YILI Arkadaşlar scriptle oynarken ne zaman space bassam veya c v falan böle 1 snlik beyaz ekranlar geliyor kesik kesik ekran görüntüsü de aldım zaten beyaz ne işe yarar bilmiyorum ama bir çözümü var mı çok rahatsız edici ss:
Arkadaşlar scriptle oynarken ne zaman space bassam veya c v falan böle 1 snlik beyaz ekranlar geliyor kesik kesik ekran görüntüsü de aldım zaten beyaz ne işe yarar bilmiyorum ama bir çözümü var mı çok rahatsız edici ss:
Çözüm T T tonymontana109 15 Haz 2020 c de ki bogaripper klasörünü silip hileyi tekrar inject etmeyi dene sorunun düzelicektir
15 Haz 2020 #2 tonymontana109 T Onaylı Üye Katılım 22 May 2020 Mesajlar 90 Çözümler 4 Tepki puanı 2 Yaş 25 6 HİZMET YILI c de ki bogaripper klasörünü silip hileyi tekrar inject etmeyi dene sorunun düzelicektir Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
15 Haz 2020 Konuyu başlatan #3 rizababa R Onaylı Üye Katılım 1 Ağu 2016 Mesajlar 99 Tepki puanı 12 Ödüller 5 9 HİZMET YILI tonymontana109' Alıntı: c de ki bogaripper klasörünü silip hileyi tekrar inject etmeyi dene sorunun düzelicektir Genişletmek için tıklayın ... teşekkürler hemen deniyorum Post automatically merged: 15 Haz 2020 Sorunum çözüldü teşekkürler aynı sorunu yaşayan arkadaşlar tonymontana109' Alıntı: c de ki bogaripper klasörünü silip hileyi tekrar inject etmeyi dene sorunun düzelicektir Genişletmek için tıklayın ... yapabilir Son düzenleme: 15 Haz 2020 Oyla 0 Olumsuz oyla
tonymontana109' Alıntı: c de ki bogaripper klasörünü silip hileyi tekrar inject etmeyi dene sorunun düzelicektir Genişletmek için tıklayın ... teşekkürler hemen deniyorum Post automatically merged: 15 Haz 2020 Sorunum çözüldü teşekkürler aynı sorunu yaşayan arkadaşlar tonymontana109' Alıntı: c de ki bogaripper klasörünü silip hileyi tekrar inject etmeyi dene sorunun düzelicektir Genişletmek için tıklayın ... yapabilir