Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
knk bendede aynısı oluyo buda yan memo hesabım bu hesabımıda kasıyorum bir kere scriptle oynadaıktan sonra bırakımıyosun aga sigara gibi hile kullnatrak adamlardan üstün oluyosun
aslında script daha eğitici oluyor bence. örneğin evadeyi sadece skillboxlar gözükecek şekilde ayarlayıp dodgelamayı kapatırsanız, kendiniz otomatik dodgelamaya başlıyorsunuz. scriptsiz oynarken de refleks olarak yükleniyor size
Ben oyuna 2012 başladım ve ilk çıkan elobuddy elosharp tarzı tüm sclerle oynadım ve oynadan sonra oyunda banlattığım hesabın haddi hesabı yok tek seferde kostum için 500 600 tl yatırdığım hesapları banlattım sigara bağımlılıgı gibi birşey
Kanka daha kolay oluyor ya ondandır uğraştırma etmiyor rahat oynuyorsun ya ama bırak saniyeyi bir haftaya zevk alırsın yani ama Karşı takım da bunu kullandığını düşündüğün veya kullanım onlar olduğu zaman da o zaman bize de çok kötü oldu İnsanı sinir bozulur morali bozulur Klavye bozuk benim kanka kusura bakma telefonla kırıkk istediğimi harfi yazamıyorum