Script Hakkında Bazı Sorular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Öğrendiğime göre burada verdiğin cevaplar senin mesaj sıralamanı arttırıyor ancak özgün olmalı başkalarının cevaplarını kopyalamamalısın 50 mesaj olduktan sonra 1 saat geçince oluyorsun diyorlar
Valla benim bir üyelik vardı kullanıcı adı veya postasını hatırlamıyorum ona girmeedim mecbur yeni açtım. bundada bu muhabbet var. galiba eski üyelikte halletmişim o durumu

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Valla benim bir üyelik vardı kullanıcı adı veya postasını hatırlamıyorum ona girmeedim mecbur yeni açtım. bundada bu muhabbet var. galiba eski üyelikte halletmişim o durumu
wolftü zamanında bende onaylıydım ama ne wolftü hesabımı ne de memory hesabımı hatırlıyorum :(

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
50 yorum bide 5 gün altı olamaması lazım hesap.
ben eski hesabımı aramaya gidityorum beyler :D bu ne be okadar gün bekleyemem şuan lazım bana sağol eyvallah
Post automatically merged:

wolftü zamanında bende onaylıydım ama ne wolftü hesabımı ne de memory hesabımı hatırlıyorum :(
wolftü bende oynardım zamanında ne hileler vardı be :) ama ben eski hesabıma geçiyorum bu hesapta yorum kassan bile beklemek lazımmış onay sürecinden geçiyor büyük ihtimalle

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Ben de o zamanlar açmıştım hesabı hocam, neyse ki hatırlıyorum ben. :peepoNice:
rica ederim hocam iyi akşamlar
Size de hocam.
Abi pubg mobile hile güncellemesi ne zaman tamamlanacak??
Hocam mesaj mı kasmaya çalışıyorsunuz bilmiyorum ama hem yanlış konu hem de spamdan ban yiyebilirsiniz.
gankplank script yakışıyor mu?
Bilmiyorum hocam ben de kullanmadım daha.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ben de o zamanlar açmıştım hesabı hocam, neyse ki hatırlıyorum ben. :peepoNice:

Size de hocam.

Hocam mesaj mı kasmaya çalışıyorsunuz bilmiyorum ama hem yanlış konu hem de spamdan ban yiyebilirsiniz.

Bilmiyorum hocam ben de kullanmadım daha.
Bu hileyi indirdikten sonra birde her çar için başka birşey indirmemiz mi gerekiyor?

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bu hileyi indirdikten sonra birde her çar için başka birşey indirmemiz mi gerekiyor?
İnanın ben de bilmiyorum hocama ama eskiden yine bu forumda olması lazım Hanbot'u kırmışlardı ve onda böyle bir durum yoktu. Ama her hero için ayrı configler vardı. Bu heroya özel configler oynanan heroda comboların daha iyi yapılması gibi bazı avantajlar sağlıyodu ama indirmeseniz de scripti kullanabiliyordunuz. Büyük ihtimalle bunda da aynı sistem vardır.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
ben 1 yıldır üyeyim 2021 haziran hesbın şifresini unutmuştum bana ne zaman verirler bide 1 yıldır üye rozetini ne zaman verirler pardon 1 yıl rozetini vermişler
Hocam emin olmamakla birlikte büyük ihtimalle uzun süredir hesabınız inaktif olduğu için alamamışsınızdır. Ama şimdi tekrar aktifleştirdiğiniz için ikisini de almışsınız.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
lol hileyi neden açamıyorum
Bilmiyorum hocam belki yeni onaylı üye olduğunuz için sıkıntı oluyordur. İsterseniz yarın deneyin yine sıkıntı olursa da konu açıp yardım alabilirsiniz, çünkü dediğim gibi benim bir fikrim yok konu hakkında.

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
1 ciyi cevaplayım kendi temizleniyo diyo biliyom yada log cleaner

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...