Onaylı Üye
hwid ban yok hocam
1- Main hesapımda oynuyorum her zmn sadece ban dalgalarında yiyorum ban hesap alıp tekrardan başlıyorumMerhaba, uzun süre aradan sonra ben de LPReborn'un da bu kadar önerilmesinin ardından tekrar script kullanmayı düşüyorum ama aklıma takılan bazı şeyler var, bilenler yanıtlayabilir mi lütfen?
1- Scripti kullandıktan sonra main hesabıma girmek istersem ne yapmalıyım, neleri temizlemeliyim?
2- LoL'de script kullanmam Valorant'tan aynı hesap veya değil ban yedirir mi?
3- Scripti kullanıp ban yersem her girdiğimin hesabın anında banlanması(Sanırım HWID Ban) gibi bir durum olur mu ve böyle bir şey varsa bundan korunmak için ne yapmalıyım?
4- Script hakkında sorular sorabileceğim forumun Discord sunucusu var mı?
Aklıma gelirse ekleyeceğim tekrardan. Şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.
1.'si için herhangi bir temizlik gibi bir şey yapıyor musunuz yoksa sadece hesap değiştirip devam mı ediyorsunuz?1- Main hesapımda oynuyorum her zmn sadece ban dalgalarında yiyorum ban hesap alıp tekrardan başlıyorum
2- Yemezsin vanguardı kapat eğer açıksa
3- lolde hwıd ban yok die biliyorum
4- bu forumda sorabilirsin sc buraya ait
yapıyorum forumda olan bi programı kullanıyorum bide CCleaner kullanıyorum bilgisiyarı kapatmadan önce1.'si için herhangi bir temizlik gibi bir şey yapıyor musunuz yoksa sadece hesap değiştirip devam mı ediyorsunuz?
Forumdaki programın konusunu gönderebilir misin?yapıyorum forumda olan bi programı kullanıyorum bide CCleaner kullanıyorum bilgisiyarı kapatmadan önce
1- Forumda log cleaner varMerhaba, uzun süre aradan sonra ben de LPReborn'un da bu kadar önerilmesinin ardından tekrar script kullanmayı düşüyorum ama aklıma takılan bazı şeyler var, bilenler yanıtlayabilir mi lütfen?
1- Scripti kullandıktan sonra main hesabıma girmek istersem ne yapmalıyım, neleri temizlemeliyim?
3- Scripti kullanıp ban yersem her girdiğimin hesabın anında banlanması(Sanırım HWID Ban) gibi bir durum olur mu ve böyle bir şey varsa bundan korunmak için ne yapmalıyım?
Aklıma gelirse ekleyeceğim tekrardan. Şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.
1-Bisey temizlemem gerek yok belli etme cok herseyi yememeye bak o kadar.Merhaba, uzun süre aradan sonra ben de LPReborn'un da bu kadar önerilmesinin ardından tekrar script kullanmayı düşüyorum ama aklıma takılan bazı şeyler var, bilenler yanıtlayabilir mi lütfen?
https://memoryhackers.org/konular/l...script-ban-surenizi-uzatin-01-01-2022.203224/ buyur knkForumdaki programın konusunu gönderebilir misin?
Aga bu adam niye böyle hep haklı1-log cleaner
2-lolde yersen ban valorantta yemezsin ama belki flag durumu olabilir
3-Lol icin hwid ban yok
4-sc buraya ait zaten
teşşekür ederim broAga bu adam niye böyle hep haklı![]()