Eskiden olan yani LPReborn isimli scriptin banlatmama durumu şu anki WS ile aynı mı? Bir de WS reborn'u EUW sunucusunda kullanmak için ping ayarı yapmamız gerekiyor mu? Cevaplarsanız sevinirim teşekkürler.
ping ayarını senin pingine göre otomatik yapıyor wsreborn merak etmeEskiden olan yani LPReborn isimli scriptin banlatmama durumu şu anki WS ile aynı mı? Bir de WS reborn'u EUW sunucusunda kullanmak için ping ayarı yapmamız gerekiyor mu? Cevaplarsanız sevinirim teşekkürler.
bende yukarda menü var ordan ayarlıyomWsr uzun yıllar ud kalacağı söyleniyor, ping ayarını da wsr otomatik yapıyor sağ üstte ping degerlerinin açık olması gerekiyor ama
hile kaliteliyse silmiştim lol bidaha yüklicem ama bilmiyorum bilen varsa yardım edebilirimiEskiden olan yani LPReborn isimli scriptin banlatmama durumu şu anki WS ile aynı mı? Bir de WS reborn'u EUW sunucusunda kullanmak için ping ayarı yapmamız gerekiyor mu? Cevaplarsanız sevinirim teşekkürler.
Lpreborn da kendin ayarliyorsun, wsreborn otomatik ayarlıyorbende yukarda menü var ordan ayarlıyom
van 152 yedim lolü etkiler miLpreborn da kendin ayarliyorsun, wsreborn otomatik ayarlıyor
Etkilemezvan 152 yedim lolü etkiler mi