Script ile ban yememenin yolu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
bunları güvenli modda yapmak biraz can sıkıcı güvenlik mod harici yapabiliyorsak güzel olur aslında

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Şimdi bende başladım bu taktiği uygulamaya ama her oyun değil 4 5 oyunda bir değiştiricem çünkü çok uzun sürüyor inşallah işe yarar

Üye
5 HİZMET YILI
bunu güvenli mod yapmadan silmenin bir yolu var mı güvenli moda alınca sağ alttaki yazı beni çok sinirlendiriyor
bende güvenli mod olmadanda siliniyor deneyebilrisin ama yedeğini al bazı kişilerde hata veriyor yönetici ol diye silmeyi dene silinirse güvenli moda ihtiyacın kalmaz
Post automatically merged:

bunları güvenli modda yapmak biraz can sıkıcı güvenlik mod harici yapabiliyorsak güzel olur aslında
güvenli mod illaki yapmana gerek yok bazı kişilerde hata veriyor silerken ondan dedim silinmezse güvenli modda siliceksin mecbur :)

Hilesiz hiç bir oyun kalmayana kadar devam
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Dostun uygulama açık iken dosya silme muhabbeti diye birşey yok diye biliyorum ne kadar doğru bi şey bilemedim ama oyun açıkken dosya silemezsin

Zero to Hero
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bilgisayarı güvenli modda aç ve bu dosyaları sil bukadar :D

ve ayrıca oyunu oynarken oyunun dosyalarını silemezsin benim analttığım oyundan çıkdıkdan sonr atamamen herşeyden çıkdından sonra silme yanlış anldın sen ?
oyun bititigi anda herşey riota gitmiş oluyor zaten kanka rapor yediginde bakmıyolar o datalar zaten kayıtlı oluyor yani sistem öyel calışmıyor rapor yiyip riot aha bu rapor yedi bakım şunun bi dosyasına demicek cünkü bakmasına gerek yok raport atıldıgı anda datalar giidyor zaten herşey 1-2 saniye içinde oluyor oyun bitmeden oyundan cıkarsan ve dosyaları silebilirsen o zaman şansın oalbilir 5-10 saniyen olur yani ama honor ekranı cıkana kadar degiştiremezsen geçmiş olsun :)

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
sor knk

aynen öyle knk ben evadeyi kapatıyorum ve hile ile en az anlaşılacak herolar ile oynuyorum rapor yemiceksin yesen bile hile üzerinden etiketlenen ban yememelisin

arkadaşlar bazı kişiler verdiğim yolu yanlış bulmuş lütfen denemeden karar vermeyin <3

ahahah <3 ne mutlu bana konudaki her yazıya cevap veriyorum herkeze yarıdmcı olmak çok güzel bir his
peki 4 yıldır ban yemeyen adam hangi koridorda oynuyor ? neler oyuyor biliyor musun ?

peki 4 yıldır ban yemeyen adam hangi koridorda oynuyor ? neler oyuyor biliyor musun ?
kullandığı sc de önemli tabi :)(hangi sc yi kullandığını söyleme ban yersin bu arada :D)

Zero to Hero
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI

kullandığı sc de önemli tabi :)(hangi sc yi kullandığını söyleme ban yersin bu arada :D)
o sc yi sadece kendi kullanıyorsa zaten ban yeme olasılıgı cok cok düşük nasıl windsharp onaylı üyeyken 5-6 ayda banlanıyorduk şimdi 1-2 güne indir üye oldugu anda dogru orantılı.

Üye
5 HİZMET YILI
Dostun uygulama açık iken dosya silme muhabbeti diye birşey yok diye biliyorum ne kadar doğru bi şey bilemedim ama oyun açıkken dosya silemezsin
ya zaten oyun açıkken sil demedimki oyunu kapttıkdan sonra silin ya ben yanlışmı yazdım acaba ?

Üye
5 HİZMET YILI
o sc yi sadece kendi kullanıyorsa zaten ban yeme olasılıgı cok cok düşük nasıl windsharp onaylı üyeyken 5-6 ayda banlanıyorduk şimdi 1-2 güne indir üye oldugu anda dogru orantılı.
hayır bilmiyorum adamın kendisini tanımıyor pek 1 aydır konuşuyoruz sesli eu westte oynuyoruz ondan dedim
oyun bititigi anda herşey riota gitmiş oluyor zaten kanka rapor yediginde bakmıyolar o datalar zaten kayıtlı oluyor yani sistem öyel calışmıyor rapor yiyip riot aha bu rapor yedi bakım şunun bi dosyasına demicek cünkü bakmasına gerek yok raport atıldıgı anda datalar giidyor zaten herşey 1-2 saniye içinde oluyor oyun bitmeden oyundan cıkarsan ve dosyaları silebilirsen o zaman şansın oalbilir 5-10 saniyen olur yani ama honor ekranı cıkana kadar degiştiremezsen geçmiş olsun :)
haklısın 1 dakkada konuyu çürüttün :D

ŞUANDA DENEYEN VARSA BU YORUMA CEVAP YAZARMI BAN YİYEN OLURSA SÖYLESİN BANA YANLIŞ BİLGİ VERDİĞİM İÇİN ÖZÜRDİLİCEM !

Üye
5 HİZMET YILI
Arada otomatik dogu kapatman lazım onemli olan report yememek sonra gerisi sorun olmaz

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Bence bu işi çözmez bro, üstelik her oyunda kopyalama işini yapsak da sıkıntı 12 gb dosya boyutu

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bi anlatım videsu lazım bence hemen çeksen iyi olur :D

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Mantıksız geldi kulağıma okuyunca yani ama denemek lazım :thinkie:

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ban yememek için bu kadar çaba sarf ederken, bir reporta banned üzücü bir durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...