bende güvenli mod olmadanda siliniyor deneyebilrisin ama yedeğini al bazı kişilerde hata veriyor yönetici ol diye silmeyi dene silinirse güvenli moda ihtiyacın kalmazbunu güvenli mod yapmadan silmenin bir yolu var mı güvenli moda alınca sağ alttaki yazı beni çok sinirlendiriyor
güvenli mod illaki yapmana gerek yok bazı kişilerde hata veriyor silerken ondan dedim silinmezse güvenli modda siliceksin mecburbunları güvenli modda yapmak biraz can sıkıcı güvenlik mod harici yapabiliyorsak güzel olur aslında
oyun bititigi anda herşey riota gitmiş oluyor zaten kanka rapor yediginde bakmıyolar o datalar zaten kayıtlı oluyor yani sistem öyel calışmıyor rapor yiyip riot aha bu rapor yedi bakım şunun bi dosyasına demicek cünkü bakmasına gerek yok raport atıldıgı anda datalar giidyor zaten herşey 1-2 saniye içinde oluyor oyun bitmeden oyundan cıkarsan ve dosyaları silebilirsen o zaman şansın oalbilir 5-10 saniyen olur yani ama honor ekranı cıkana kadar degiştiremezsen geçmiş olsunbilgisayarı güvenli modda aç ve bu dosyaları sil bukadar
ve ayrıca oyunu oynarken oyunun dosyalarını silemezsin benim analttığım oyundan çıkdıkdan sonr atamamen herşeyden çıkdından sonra silme yanlış anldın sen ?
peki 4 yıldır ban yemeyen adam hangi koridorda oynuyor ? neler oyuyor biliyor musun ?sor knk
aynen öyle knk ben evadeyi kapatıyorum ve hile ile en az anlaşılacak herolar ile oynuyorum rapor yemiceksin yesen bile hile üzerinden etiketlenen ban yememelisin
arkadaşlar bazı kişiler verdiğim yolu yanlış bulmuş lütfen denemeden karar vermeyin <3
ahahah <3 ne mutlu bana konudaki her yazıya cevap veriyorum herkeze yarıdmcı olmak çok güzel bir his
kullandığı sc de önemli tabipeki 4 yıldır ban yemeyen adam hangi koridorda oynuyor ? neler oyuyor biliyor musun ?
o sc yi sadece kendi kullanıyorsa zaten ban yeme olasılıgı cok cok düşük nasıl windsharp onaylı üyeyken 5-6 ayda banlanıyorduk şimdi 1-2 güne indir üye oldugu anda dogru orantılı.peki 4 yıldır ban yemeyen adam hangi koridorda oynuyor ? neler oyuyor biliyor musun ?
Post automatically merged:
kullandığı sc de önemli tabi(hangi sc yi kullandığını söyleme ban yersin bu arada
)
ya zaten oyun açıkken sil demedimki oyunu kapttıkdan sonra silin ya ben yanlışmı yazdım acaba ?Dostun uygulama açık iken dosya silme muhabbeti diye birşey yok diye biliyorum ne kadar doğru bi şey bilemedim ama oyun açıkken dosya silemezsin
hayır bilmiyorum adamın kendisini tanımıyor pek 1 aydır konuşuyoruz sesli eu westte oynuyoruz ondan dedimo sc yi sadece kendi kullanıyorsa zaten ban yeme olasılıgı cok cok düşük nasıl windsharp onaylı üyeyken 5-6 ayda banlanıyorduk şimdi 1-2 güne indir üye oldugu anda dogru orantılı.
haklısın 1 dakkada konuyu çürüttünoyun bititigi anda herşey riota gitmiş oluyor zaten kanka rapor yediginde bakmıyolar o datalar zaten kayıtlı oluyor yani sistem öyel calışmıyor rapor yiyip riot aha bu rapor yedi bakım şunun bi dosyasına demicek cünkü bakmasına gerek yok raport atıldıgı anda datalar giidyor zaten herşey 1-2 saniye içinde oluyor oyun bitmeden oyundan cıkarsan ve dosyaları silebilirsen o zaman şansın oalbilir 5-10 saniyen olur yani ama honor ekranı cıkana kadar degiştiremezsen geçmiş olsun![]()
cevabın için teşlekkür ederimÖyle bir yol yok dostum
Rica ederim güzel kardeşimcevabın için teşlekkür ederim