dostum oto harass ı kapat q da ve yarı manuel ile çok daha iyi iş görürsün örn: acamı haraslamak için w yu kendin at adama c ye basılı tutup o zaman e q atıyortalon da güzel oluyor.Zedi beğenmedim çünkü ben q atınca w atıyor kombo bozuluyor belki de ayarlayamamışımdır
pyke ın nesi kötü dostum bilgilendirebilir misinSupport pyke kötü geldi gözüme sc ile jhin çok iyi aatrox aynı şekilde çok iyi liste için teşekkürler
o kadar iyi mi gerçektenkatarina güzeldi midi salıp gitmişti adam artık
r den ks yi kapat aynı şey devam ederse combodan r yi kapat Manuel atNeeko güzel Brandde öyle ama Brand oynarken ara sıra çok az canlı adama pasiften öleceğine rağmen durduk yere R atıyor ayarlarsanız gayet iyi
kullanabiliyor musun??Lee çok zevkli ama oyuna asıl hükmetmek istiyorsan net fiora-ez-master
akali ayarını söyleyebilir misin aramda geldi bi kere sadece e tutturuyordu ve çok iyi ks atıyordu yalan yokkanka mide akali ve annie yi koy soloya illaoiyi koy bunlraı kesin scriptte denemelisiniz ve mide veya açık özel maçlarda 1v1 e lb eklerseniz 300lv adamı bile kesebiliyorsunuz rahatçakg şimdiden kesinlikle bunlar scriptin en iyi heroları yasuo çalışmıyor pyke de öyle düzgün vuramıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?