Script ile En iyi oynanan herolar[Tavsiye]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aatrox'u denedim. Kombo tuşuna basınca Q'nun kombosunu çok erken atıyor. Komboya erken başladığı için q'yu kendi etrafıma atabiliyorum. Böylece 3 vuruş boşa gidiyor. Ayarlanabiliyor diye biliyorum ama uğraşılmaz.
(Kesinlikle Warwick öneririm. Ormanda çok kolay dönüyor ve kombosu çok iyi.)

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ben jinks i mid e kullanıyom oyuna yeni başladım

Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Neeko güzel Brandde öyle ama Brand oynarken ara sıra çok az canlı adama pasiften öleceğine rağmen durduk yere R atıyor ayarlarsanız gayet iyi :burnbear::rem:

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
talon da güzel oluyor.Zedi beğenmedim çünkü ben q atınca w atıyor kombo bozuluyor belki de ayarlayamamışımdır
dostum oto harass ı kapat q da ve yarı manuel ile çok daha iyi iş görürsün örn: acamı haraslamak için w yu kendin at adama c ye basılı tutup o zaman e q atıyor
adama kombo atmak için r ye bas o kendi kombosunu atıyor
w a falan kendin gitmek için basabilirsin başlarda bende bocaladım. fakat gayet güçlü
Post automatically merged:

Support pyke kötü geldi gözüme sc ile jhin çok iyi aatrox aynı şekilde çok iyi liste için teşekkürler
pyke ın nesi kötü dostum bilgilendirebilir misin

katarina güzeldi midi salıp gitmişti adam artık
o kadar iyi mi gerçekten

Üye
6 HİZMET YILI
Talon çok iyi oluyor. Komboyu falan güzel yapıyor ve skillere yerli yerinde basıyor. Mide talonu da ekleyebilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
thanks for your information ... it's so enough to climb diamond or master ranked

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
want script for pubg pc lite can anyone reply me

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Twitch iyi olur topta ire sağlam olur camille midde iş yapar xerath zilean zyra da iyi olabilir

draven denemeni öneririm

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Sorakayla on numara oluyor gerçekten, hele ki şimdi top lane metasındayken kesinlikle alınmalı

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
kanka mide akali ve annie yi koy soloya illaoiyi koy bunlraı kesin scriptte denemelisiniz ve mide veya açık özel maçlarda 1v1 e lb eklerseniz 300lv adamı bile kesebiliyorsunuz rahatça :) kg şimdiden kesinlikle bunlar scriptin en iyi heroları yasuo çalışmıyor pyke de öyle düzgün vuramıyorlar

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kanka mide akali ve annie yi koy soloya illaoiyi koy bunlraı kesin scriptte denemelisiniz ve mide veya açık özel maçlarda 1v1 e lb eklerseniz 300lv adamı bile kesebiliyorsunuz rahatça :) kg şimdiden kesinlikle bunlar scriptin en iyi heroları yasuo çalışmıyor pyke de öyle düzgün vuramıyorlar
akali ayarını söyleyebilir misin aramda geldi bi kere sadece e tutturuyordu ve çok iyi ks atıyordu yalan yok :D ama pek bi işlevini göremedim belki aram daydı diye bilmiyorum
yasuo çalışmadığını söylüyorlar hiç seri değilmiş kesinlikle önermiyorum.
pyke için de üzüldüm bence gerçekten carry support bi hero çalışsa efsane olabilirdi.
illoi için biraz örnek verebilir misin ne kadar güçlü. ne yapıyor bilgilendirebilir misin. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...