aph. pek güzel değil gibi hem metadan da düştü çar 3 yamadır nerf yyiyorAdclerin çoğu güzel gidiyor; vayne,kalista,aphelius,ezreal, kaisa, ashe vs.
arkadaşım ezreal oynuyor o da gayet iyi base atanları hesaplayıp ultiyle alıyorlazysharp kullanıyorum güzel ve eğlenebileceğim win de alabileceğim heroları söyleyebilir misiniz ayarları zor olmazsa sevinirim teşekkürler..
jungle da evet oto smite falan baya iş yapıyor. gravas gibi adc tarzı jungle herolarıda güzel oluyor + kindredama benim önerim jung ya da adc oyna script açıkken en çok o lane lerde işe yarar
Xerath syndralazysharp kullanıyorum güzel ve eğlenebileceğim win de alabileceğim heroları söyleyebilir misiniz ayarları zor olmazsa sevinirim teşekkürler..
Şu sıralar en temiz olan ezreal hocam çok güzel. yetenekleri tutturabiliyor ve ayrıca ezreal'de çok güçlü yani ezreal oynamanı 100% tavsiye ederim.lazysharp kullanıyorum güzel ve eğlenebileceğim win de alabileceğim heroları söyleyebilir misiniz ayarları zor olmazsa sevinirim teşekkürler..