Script ile ilgili sorularım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
İlk defa script açtım dün hayatımda ve ilk oyunumda bazı şeyleri istemeden yapamadım ya da bilmediğim için yapamadım. Xerath sup oynadım space basıp kombo attığımda q ile komboya başlıyor. Bu komboya başlama skillini değiştirebiliyor muyuz? Birde ekranın sağında ki spelleri gösteren ekranı nasıl kapatıyoruz?

Heir of the devil
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Komboya başlama skilli değişmiyor bildiğim kadarıyla ama menzile yaklaşırsan w atıyor uzaksa q atıyor ben oynarken öyleydi xerath oynamanı tavsiye etmem çok belli ediyor script olduğunu o spelleride awereness mi ne öyle bir zımbırtı var oradan kapatabilirsin ama hangisi olduğunu hatırlamıyorum

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
İlk defa script açtım dün hayatımda ve ilk oyunumda bazı şeyleri istemeden yapamadım ya da bilmediğim için yapamadım. Xerath sup oynadım space basıp kombo attığımda q ile komboya başlıyor. Bu komboya başlama skillini değiştirebiliyor muyuz? Birde ekranın sağında ki spelleri gösteren ekranı nasıl kapatıyoruz?
Hayır combo'yu değiştiremezsin o spell ekranını da kapatmak için Awareness>hud>enabled tikini kapat bu kadar kapanmış olacaktır

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Shift basınca allta xerath simgesinin üstüne geliyorsun combo var ordan ayarlayabilirsin spell kapatmayı bilmiyorum malesef

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
değişmiyo diye biliyom

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Forumda vardı kullanım şekilleri bi bak istersen bro

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Comboyu değiştiremezsin. Ayrıca Xerath ile ben support oynarken ilk w başlıyordu garip. Sanırım düşmana olan mesafenle alakalı. Yakın olursan w başlıyor diye düşünüyorum.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Komboya başlama skilli değişmiyor bildiğim kadarıyla ama menzile yaklaşırsan w atıyor uzaksa q atıyor ben oynarken öyleydi xerath oynamanı tavsiye etmem çok belli ediyor script olduğunu o spelleride awereness mi ne öyle bir zımbırtı var oradan kapatabilirsin ama hangisi olduğunu hatırlamıyorum
değişiyor dostum shift menüden xerath-combo ya girip ayarlayabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
config dosyası var indir ayarları baya düzeltiyor

Üye
3 HİZMET YILI
Shift basınca allta xerath simgesinin üstüne geliyorsun combo var ordan ayarlayabilirsin spell kapatmayı bilmiyorum uzgunum

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Comboyu kendisi ayarlıyor başlamayı vb değiştiremezsin sadece menüden hangi skilleri atacağını seçebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...