Onaylı Üye
Script ile oynadığımda fps kaybı yaşıyorum normalda 120 140 fps ile oynarken scriptle 40-50-60 alıyorum. Varmı önerisi olan unlost pc hızlandırma bile yaptım.
hocam ekstra bir uygulama çalıştıryorsun bu hile olsun başka bi uygulama olsun yinede düşürür senin fps ini bir yere daha değinmek istiyorum niye herkez yorum kasmak için hileyi kullanmayan kişiler bile hileyi kullanıyormuş gibi yorum yağıyorScript ile oynadığımda fps kaybı yaşıyorum normalda 120 140 fps ile oynarken scriptle 40-50-60 alıyorum. Varmı önerisi olan unlost pc hızlandırma bile yaptım.
Youtubede configler var istersen onlardan indirebilirsinScript ile oynadığımda fps kaybı yaşıyorum normalda 120 140 fps ile oynarken scriptle 40-50-60 alıyorum. Varmı önerisi olan unlost pc hızlandırma bile yaptım.
Arka Planda 3.parti bir yazılım çalıştığı için bu normal ayarları en düşüğe çek ve Drawlar dan çizgilerin hepsini kapat ekranda gereksiz olan herşeyi kapatırsan minumuma düşürebilirsin Chud özellikle her ne kadar bunları yapsanda yine fps kaybı yaşarsın.Script ile oynadığımda fps kaybı yaşıyorum normalda 120 140 fps ile oynarken scriptle 40-50-60 alıyorum. Varmı önerisi olan unlost pc hızlandırma bile yaptım.
bende yaşıyorum kanka çözmünü arada takılıyor grafikleri düşürScript ile oynadığımda fps kaybı yaşıyorum normalda 120 140 fps ile oynarken scriptle 40-50-60 alıyorum. Varmı önerisi olan unlost pc hızlandırma bile yaptım.
hack bitcoin mining yaptığı için olabilirScript ile oynadığımda fps kaybı yaşıyorum normalda 120 140 fps ile oynarken scriptle 40-50-60 alıyorum. Varmı önerisi olan unlost pc hızlandırma bile yaptım.
adam diyor ki eskiden daha fazla fps alıyordum sen diyosun pc ile alakalıdır yorum kasmaya çalışma banlanırsınbilgisayarın ile alakalıdır