Script ile rank kasamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
demekki sc yi kullanamıyorsun lol de sc kullanmak cs de aimbot wallhack gibi birşey değil adamın üzerine gidersen ölürsün en basitinden örnek vereyim knk al kog maw ı adamlar sana geldiğinde kaçarak oyna bide ultin varsa sadece space ye bas adamların içinden geçersin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Kanka o problem bendede var ama çok fazla trol geliyor ben euw geçtim şuan hiç bir sıkıntı yok çatır çukur yeniyorum

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
scripte alisamamissindir. Bende ilk kullanirken plat 3 um script ile kasamiyordum rank. Sonra yavas yavas oynaya oynaya alisa alisa suan takır takır lig atliyorum. Alisma sureci var dostum scripte

Üye
2 HİZMET YILI
kanka sc ile oynadığın için sadece oyun bilgisi lazım nerde ne yapacağını öğren kasarsın

Heir of the devil
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Kanka trde dia 2 ye kadar çıktım fresh hesapla weste geçtim adc oynuyorum bütün g****alı a**al herifler bana geliyor sanki gümüş 1 kaldı hesap yok jarvan supportu geliyor yok katarina jungle ı geliyor karşıyada sat komandosu gibi adamlar veriyor scriptte olsa kaybediyorsun

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sc ile suan master 300 puanım kanka oyun bilgin yoksa max plat olursun o da max

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
knk takım herzaman kötü gelir bu yüzden senin 1v9 atman gerekiyor bir de gold 3 olduğunu söylüyor hileyle gümüş 1 olabildim max diyorsun bilemedim şimdi ne desem

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
videolar izleyerek oyun bilgini geliştirmen lazım yoksa sc pek bi işe yaramaz

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kendine pre bul dostum tek başına zaten kasamazsın, sen oynasan bile takım feedler.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
oyun bilgin varsa nasıl kasamıyon kanka çok anlayamadım

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Sana tavsiyem sadece bir karakter ile oyna zaman zaman gözün alışacak daha da iyi oynayacaksın önerim jungle oyna kart hüsnü veya Virgo al

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kardeşim o nasıl olabiliyo ya :D ama sc ile düşük rank başlarsan karşının kötülüğünden gidersin

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
script ile oynamaya alışman gerekiyor ne zaman nerede gireceğini scriptin hangi durumlarda istediğin gibi hareket edeceğini bilmen gerekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
agacım ban pick'lerin matchup'ların vs. çok önemli. örnek sc nin ct si olan heroları banla rammus panth leona gibi karakterleri. takımına almalarını yada banlamaları rica et. banlanma korkun yoksa hard'da oyna sc'yi. oyunu takip et taşıyamıyacaksan karşıda ct varsa kill alma takımına sal kazanırsın zaten

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
oyun bilgisi ve item bilgisi çok önemli karşındaki herolara göre güçlü 3v1 5v1 atan çar alman lazm durmdan duruma değişir

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hocam ben ezreal ile master a kadar çıktım şuan ezreal otp yim gayet iş yapıyo oyun bilginizi geliştirmeyi deneyin

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
top lane oyna irelia,yone,fiora,riven,darius gibi 2v1 de güçlü olan karakterleri ve split push yap

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhabalar dostum oyun bilgine çok güvenmemek lazım herzaman öğrenmek daha iyidir sana tavsiyem confingini kendin oluşturman, script configlerinin tierları olur oyunda ise meta olan karakterler vardır tierla metayı eşleştirmen ve benim fikrimce blitz kullanman gerekiyor hangi çarın karşsına ne alacağını sana söyleyecek hangi itemi ve hangi rünü girmeyi düşünmene bile gerek kalmayacak takımını susturarak tilt olmadığın süredce script ile tüm maçlarını taşırsın sadece 4 gündür sc ile oynuyorum şuan hesap platin 2 kendine ve oyun bilgine güvenme bırak programlar işlerini yapsın scriptle bie oynasan koçları öğreticileri izlemekte fayda varumarım yararlı olur senin için kullanıcı adım: Weremisonn ekleyebilirsin birlikte oynarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...