Script Kullanıp Feedliyorum Önerisi Olan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
script seni malesefki %100 her girdiğin adamı kesme garantisi veremez oyun bilgisi gerek bot lanede senna tristana 2 lisine level 3 de twitch malptihe ile dalarsan ölürsün : p

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
scripti öncelikle hile olarak değil yardımcı bir program olarak görmelisiniz iş yine sizde bitiyor oyun bilgisi sıfır olan bir silver oyuncunun çıkabileceği en max lig gold plat olur bide oynadığınız karakterde etkiler eğer config önerisi isterseniz Adc main configini öneririm çok iyi bakmak isterseniz BURAYA TIKLAYARAK bakabilirsiniz.
evadeyi extreme ve %80mı ayarlıyım ayarları nasıl olmalı ban yememek için falan bi önerin de varmıdır hocam

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
evadeyi extreme ve %80mı ayarlıyım ayarları nasıl olmalı ban yememek için falan bi önerin de varmıdır hocam
bazı karakterler çok belli ediyor ona dikkat edilebilir bir de evade kapalı oynamakta faydalı zaten ekranda kutucuk içinde göründüğü için bir noktadan sonra dojlamaya alışırsınız bir de şu konuya bir göz atabilirsiniz BURAYA TIKLAYARAK konuya gidebilirsiniz

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
kanka senin lanedeki durumuna bağlı sende sc var mesela ama karşidaki adam senin countirin seni countirlayan özelliklerini attiktan sonra dalarsan feedlemezsin bence

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
sc seni ölümsüz yapmaz space bas adama koş hop bitti değil yapman gereken oyunla ilgili ufak detaylar var

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ben sc ile j4 oynuyorum diaya çıktım 5 günde öneririm

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Dostum oyunu space basarak zaten kazanamassın script açtığın için her el mvp olup taşıyacağını zannediyosan yanılıyosun istersen 20-0 git takımda 4 tane and*val varsa o oyunu zaten kazanamassın öncelikle ben scriptim her zaman savaşa gireceğim her zaman adamlara saldıracağım diye bir şey söz konusu değil yeri geldiği zaman pasif oynayacaksın oyun bilgisi çok önemli farm yapmak çok önemli script sadece skilleri dodgelemene info almana combo atmana ve karşı takımdan bir kaç daha özelliğiyle avantaj sağlıyor scriptte hangi karakterleri oynuyorsan o karakterleri zor botlarla oynayabilirsin alıştırma yapıp scripte alışabilirsin

never lose
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
bodoslama dalma kanka normal oyna bellide etme zaten taktiksel bir oyun farmını kas itemini al adamı ara sıra dürt

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Oyununu normal oynadığın gibi oyna sc ye fazla güvenme seni ölümsüz yapmıyor sonuçta

Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
Selam mehrabalar scripte güvenilir ama biraz daha safe oynaman lazım normal oyun gibi ya da youtubeye yazarsan ayarları çıkabilir iyi akşamlar :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
agresif oynama mesafeni koru adc oyna

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
sadece script değil seninde oynaman ve oyun bilgin olması gerekiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...