yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
script seni malesefki %100 her girdiğin adamı kesme garantisi veremez oyun bilgisi gerek bot lanede senna tristana 2 lisine level 3 de twitch malptihe ile dalarsan ölürsün : p
evadeyi extreme ve %80mı ayarlıyım ayarları nasıl olmalı ban yememek için falan bi önerin de varmıdır hocamscripti öncelikle hile olarak değil yardımcı bir program olarak görmelisiniz iş yine sizde bitiyor oyun bilgisi sıfır olan bir silver oyuncunun çıkabileceği en max lig gold plat olur bide oynadığınız karakterde etkiler eğer config önerisi isterseniz Adc main configini öneririm çok iyi bakmak isterseniz BURAYA TIKLAYARAK bakabilirsiniz.
bazı karakterler çok belli ediyor ona dikkat edilebilir bir de evade kapalı oynamakta faydalı zaten ekranda kutucuk içinde göründüğü için bir noktadan sonra dojlamaya alışırsınız bir de şu konuya bir göz atabilirsiniz BURAYA TIKLAYARAK konuya gidebilirsinizevadeyi extreme ve %80mı ayarlıyım ayarları nasıl olmalı ban yememek için falan bi önerin de varmıdır hocam
config önerisiben sc ile j4 oynuyorum diaya çıktım 5 günde öneririm
Bana da adc config lazım nerden bulabilirimeğer configin yoksa adc main configi deneyebilirsin ve daha yeniysen sc kullanma konusunda biraz daha zamanla öğrenmen lazım sc ile oynamayı bununla ilgili konularda mevcut araştırıp bulabilirsin
https://memoryhackers.org/konular/w...-2023-turkce-english-aka-beypazari-cc.280868/ bunu indirebilirsinadc config nerden bulabilirim varmı link