Script kullanırken en az ban riski taşıyan şampiyonlar, sizce neler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
evade kapatıp kaisa oynayabilirsin fazla belli olmuyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
şampiyona göre ban riski genel olarak yok (eğer xerath gibi uçuk ve script herosu olarak kafalara yazılmış herolar oynamıyorsan) legit oynarsan ve auto dodge kapatırsan bir nebze ban riskin düşer onun dışında güncellemeleri takip etmeni öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
knk bana kalaırsa mesela 400 k bir şampıyonun varsa sc yı o heroda oyna böylelikle ban yeme riskin azalır

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hocam şu an ne ile oynarsan oyna ban yeme gibi bir durum yok. Riot ban dalgası gelene kadar kafana göre takıl. Baktın forumda insanlar ban yedim tarzı şeyler yazıyor o zaman ban dalgası gelmiş demektir :D . İyi hileler.

Üye
3 HİZMET YILI
Herhangi bir karakteri oynasanda değişecek birşey olmayacak sc kullanırken bu riski alıyorsun zaten minimuma düşürmek diye birşey yok yani

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dikkatli olduğpun sürece bellü etmediğin sürece ban yemezsın 1 buçu kyıl kadar oldu scriptle oynayalı daha report bile yemedim 1 kişi fark etti ondada bişey olmadı

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Script kullanan arkadaşlara daha önce "Hangi karakter favoriniz?" diye bir soru sorulmuştu.
Favoriniz olsun olmasın sizin için yakalanma oranı en düşük olan karakter hangisi?
Kanka öyle birşey yok sen olabildiğin legit oyna işte eğer düşük eloda kullanıyorsan düz yürüdün smurfum falan de sıkıntıya girmezsin

Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Script kullanan arkadaşlara daha önce "Hangi karakter favoriniz?" diye bir soru sorulmuştu.
Favoriniz olsun olmasın sizin için yakalanma oranı en düşük olan karakter hangisi?
her şampiyonda ban riski aynı hocam undetected zaten ban yiyeceğini çok zannetmiyorum

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Evade özelliğini aç-kapa yaparsan hiç bir karakterde belli olmaz, ben sadece cc özelliğine çeviriyorum böylece daha az belli oluyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
lee sin nasus kayn zed master yi

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
karsidaki raporlamazsa ban riski duser cok asiri belli etmeyen bisey alirsin iste

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hilenin ayarlanı çok fazla kaçırmadıgın sürece sıkıntı olucagını düşünmüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
scripti ne kadar çok abaratarak kullanırsan o kadar ban yeme riskin artar karakterle alakası yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...