Script Kullanmadım Ama hesabım ban yedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Biraz önce script asla kullanmadığım hesabım, üçüncü parti yazılımdan ban yedi. Sadece bazı herolarda logitech mausenin kendi programıyla makro kullanıyordum. Bu durum sebep olmuş olabilir mi.
sc kullanmamış olabilirsin oyun içi afk kalman küfür etmen yine ban yemene sebep olabiliyor.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Biraz önce script asla kullanmadığım hesabım, üçüncü parti yazılımdan ban yedi. Sadece bazı herolarda logitech mausenin kendi programıyla makro kullanıyordum. Bu durum sebep olmuş olabilir mi.
eğer daha öncesinden sc kullandıysan ve ban yediysen kalıntıları kalıyor loglarda ve her türlü ban yiyorsun başka hesaplardanda logları silip yeni hesap açabilirsin o hesap prema yediyse zor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
logları silmediysen olabilir bide valo varsa ordaki hile korumada işe yarıyor diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
1 kere bile injeckte ettiysen ban yersin knk

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
eğerki kanka hile programı başka oyunda kullandıysan vanguard tespit edip ban yemiş olabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sc kullanmamış olabilirsin oyun içi afk kalman küfür etmen yine ban yemene sebep olabiliyor
Konu sahibi 3. parti yazılımdan ban yediğini söylüyor sen gelip afk kalıp küfür etmişsindir diyosun konu hakkında bilginiz yoksa yazmayın

Üye
3 HİZMET YILI
mause ile alakası yok merak etme sanırım başka bir nedenle banlanmış olabilirsin

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kk sprint kulanmadığpını kanıtlayabilirsan ban açılır kanıtlayamazsan açılamaz

Üye
3 HİZMET YILI
Script kullanmadığım maç geçmişimden net bir şekilde belli olmaz mı

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
lol skin felan varsa yemiştir belki kullanmıyorsan bile yiyor benimde yedi dün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...