Onaylı Üye
Ben belli ederek oynamak istiyorum ve q attığımda kendisi tutturmuyor boşluğa basmam gerekiyor nasıl yapıcam
oynadıgın heroya baglı örnek veriyorum bc oynuyorsan Q ayarını hard a al adama dogru yürü space ye bas rakibe direk atacaktırBen belli ederek oynamak istiyorum ve q attığımda kendisi tutturmuyor boşluğa basmam gerekiyor nasıl yapıcam
oynadıgın heroya baglı örnek veriyorum bc oynuyorsan Q ayarını hard a al adama dogru yürü space ye bas rakibe direk atacaktırBen belli ederek oynamak istiyorum ve q attığımda kendisi tutturmuyor boşluğa basmam gerekiyor nasıl yapıcam
spaceye bastığım zaman diğer skilleri de atıyoroynadıgın heroya baglı örnek veriyorum bc oynuyorsan Q ayarını hard a al adama dogru yürü space ye bas rakibe direk atacaktır
sadece Q atmasını istiyorsan diger yetenekleri kapatman lazım yetenekler kısmından E W yeteneklerini kapatspaceye bastığım zaman diğer skilleri de atıyor
spaceye basmadan olmuyomu bazı videolarda gördüm sadece yön veriyonormal q ya basıyosadece Q atmasını istiyorsan diger yetenekleri kapatman lazım yetenekler kısmından E W yeteneklerini kapat
onu bilmiyorum bakmak lazıım fare imlecini takip etti aç belki o şekilde olabilir şuan sc çalışmıyor bakamıyorum ayarlaraspaceye basmadan olmuyomu bazı videolarda gördüm sadece yön veriyonormal q ya basıyo
Tamam teşekkürler bu arada bi dosya var onu değiştiriyosun girebiliyosun scriptle bak foruma istersenonu bilmiyorum bakmak lazıım fare imlecini takip etti aç belki o şekilde olabilir şuan sc çalışmıyor bakamıyorum ayarlara