Script ve ban hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar gelin tartışalım şimdi biz script açtığımızda neden ban yiyoruz?
yani karşı takımdan kimse sizi report etmezse ve kullandığınız hileyi robot gibi değilde normal oyuncu gibi kullanırsanız ban yer misiniz?
İzlemeye düştüğünüz zaman oyun başı tıklamanızı kontrol ediyorlar ben farmı kendim alıyorum sadece Fight atarken Space ile combo atıyorum ve Dodge tamamen kapalı sadece combo kullanıyorum yinede ban yer miyim?
scriptten önce ben 5 aydır makro kullanıyordum ve hiç anormal bir hareket yapmadığım için ban yemedim eğer programları tarayıp oto ban atılsa makro programından ban yemem lazım?

SİZİN FİKİRLERİNİZ NELER?

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Oyun Dosyaları Oyun Tarafından Kontrol Ediliyor Diye Bİliyorum

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
makro programlarindan ban yemezsin ama report oludngun zaman taraniyor pc o zaman zararli bi program bulunca ban atiyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Uygulama bilgisayarı tarıyor eğer hileyle ilgili bir yazılım olursa ban atıyor

Kazanmak, kazanmaktır...
Emektar Üye
10 HİZMET YILI
Makro ayrı script ayrı bir şey. Makro ile bir işlemi seri yaparsınız, script ile bir işlemi otomatik yaparsınız. LoL'ün öyle bir altyapısı var ki, her kullanıcının bir oyunda ortalama kaç tıklama yaptığına kadar kayıt ediliyor. Ve script'in yapmış olduğu kombolar her zaman aynı saniyede, aynı düzeyde olduğu için yapay zeka tarafından çok kolay fark ediliyor. Yani sizi kimse report etmese bile, siz sadece kombo yaparken script kullansanız bile ban yersiniz. Belki bu 1 haftada olmaz da 1 ayda olur. Fakat sonuç değişmez.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
eskı zamanda bır scrpıt sıtesı vrdı ama suan kapandı o scrpıtle 3 hafta veya daha az bır sure ıcerısınde banlanıyordun. ama benım arkadasım bypass yapıyordu ve sıralamada 3. sıraya yerlesmıstı sonra hesabını sattı yanı 3 senedır banlanmadan kullanıyordu boost yapıp para kazanıyordu yazılım okuyan bır arkadasımdı sımdı aramız bozuldu. demek ıstedıgım bı sekılde bypass edıyordu gozumun onunde de yapmıstı yanı çarı şuan bıle ban yememıstır. 2. bi konuda suanda o zamanalar knıghtta oynuyorduk aynı seyı knıght ıcınde yapıyordu poınter moınter bypass bılmemne dıyerek hıc bı guvenlıge yakalanmıyordu. hatta bır ara sadece kendısının bıldıgı bı dupeyı gozumun onunde yaptı (sırrını soylemedı tabıkıde) ama gunde 10 15 gb para kaldırıyordu manyagın tekiydi acıkcası .en son bi şirkete girdi yabancı bir şirketti sanırım. oyle yanı bı sekılde bypass edenler vardır muhakkak ama suanda detected mı bılemıyorum. ben yaklasık 1 aydır scrpıtle oynuyorum ban yemedım

Hüseyin SARIKAYA
Seçkin Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
hemen hemen her oyunda macro lar için artık yazılımlarını güncelliyor oyun yapımcıları ondan dolayı macro dan dolayı ban yemezsin ama hile ile oynarsan risk her zaman var

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
eskı zamanda bır scrpıt sıtesı vrdı ama suan kapandı o scrpıtle 3 hafta veya daha az bır sure ıcerısınde banlanıyordun. ama benım arkadasım bypass yapıyordu ve sıralamada 3. sıraya yerlesmıstı sonra hesabını sattı yanı 3 senedır banlanmadan kullanıyordu boost yapıp para kazanıyordu yazılım okuyan bır arkadasımdı sımdı aramız bozuldu. demek ıstedıgım bı sekılde bypass edıyordu gozumun onunde de yapmıstı yanı çarı şuan bıle ban yememıstır. 2. bi konuda suanda o zamanalar knıghtta oynuyorduk aynı seyı knıght ıcınde yapıyordu poınter moınter bypass bılmemne dıyerek hıc bı guvenlıge yakalanmıyordu. hatta bır ara sadece kendısının bıldıgı bı dupeyı gozumun onunde yaptı (sırrını soylemedı tabıkıde) ama gunde 10 15 gb para kaldırıyordu manyagın tekiydi acıkcası .en son bi şirkete girdi yabancı bir şirketti sanırım. oyle yanı bı sekılde bypass edenler vardır muhakkak ama suanda detected mı bılemıyorum. ben yaklasık 1 aydır scrpıtle oynuyorum ban yemedım
o dediğin zamanlarda o siteden bende kullanıyordum ve ban yemedım hala o hesabımı kullanıyorum :D

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Hocam oyun dosyalarına müdehalede bulunuyorsun ve bu tespit ediliyor yani demem o ki scripti belli etmeden oynasan bile ban yiyeceksin kaçınılmaz..

Üye
8 HİZMET YILI
macro da ban sebebi diye biliyorum report cok edilirsen o zamanda banlıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Oyun dosyalarına bakıyorlar diye biliyorum ama yine de zor ban yersin

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
bildiğim kadarıyla lolün altyapısı diğer oyunların altyapısından çok farklı herşeyi kaydediyor herhangi bir report yediğin zaman bilgisayarın otomatik olarak taranıyor ve uygunsuz bi program bulduğunda direk banlanırsın. Makro da sadece seri olmana yardımcı olur makroya pek birşey yapmıyorlar 3.parti yazılım olmadığı için :)
Post automatically merged:

macro da ban sebebi diye biliyorum report cok edilirsen o zamanda banlıyorlar
makro 3. parti bir yazılım değil oyun içindeki hileler 3. parti yazılım dostum :)

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
sisteme düşüyor hile dostum report yemesen dahi ban atıyor zevk için oyna 100 yüz ban atıyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Sezon sonlarında riot sizin bir karnenizi çıkarıyor.Şu kadar totem attın şu kadar totem kestin şu kadar asist aldın.Anlicanız oyunda ne yapıyorsanız görüyor.Ortalama bir insanın kite yapma oranı bellidir.Bir insanız mouse tıklaması bir oyun için maximum 1000 ise siz 1001 yaparsanız oyun direk sizi banlar.Bu sadece ufak bir örnek.Sizin skilleri dodgelemeniz bile rakamlarla tutuluyor.Bir oyunda hiçbir skill yemezseniz banlanırsınız.Ayrıca şu anda dandik online oyunlarda bile oyun açıkken bilgisayarın arka planda ne çalıştıgını gösteren güvenlik korumaları var.Bunda 4 ay önce kullanmıştım script.Oyunu güvenli modda açıyor ve windows 10 da çalışıyor.Windows 10 eski bir sürümü yüklemeni istiyor ve oyunu deneme modunda açıyor.1 ay boyunca ban yemedim ve adamlar birden ortalıktan kayboldu.RİOT sadece bir noktadan garantiye almamış.En az 15 noktadan ban atıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hemen hemen her oyunda macro lar için artık yazılımlarını güncelliyor oyun yapımcıları ondan dolayı macro dan dolayı ban yemezsin ama hile ile oynarsan risk her zaman var
makradan kastım 3.part yazılım yani otomatik kite yapıyor herhangi bir tuş ile :)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Hacım uzun bir cevap yazardım ama işin özeti şu ;

Her koşulda ve eninde sonunda BAN yersin.

Hüseyin SARIKAYA
Seçkin Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
makradan kastım 3.part yazılım yani otomatik kite yapıyor herhangi bir tuş ile :)
macro nun ne oldugunu biliyorum bende bunu diyorum size macro artık her oyunda var ve bunu bilen oyun yapımcıları bunu kendi oyun tabanlarına yazıyorlar ve hile olmasından çıkartıyorlar yasal oluyor her ne kadar hile de olsa. Ama senin dedigin gerçek hile o farklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...