Onaylı Üye
Lolun kurallarına göre makro ban sebebi amamakro programlarindan ban yemezsin ama report oludngun zaman taraniyor pc o zaman zararli bi program bulunca ban atiyorlar
o dediğin zamanlarda o siteden bende kullanıyordum ve ban yemedım hala o hesabımı kullanıyorumeskı zamanda bır scrpıt sıtesı vrdı ama suan kapandı o scrpıtle 3 hafta veya daha az bır sure ıcerısınde banlanıyordun. ama benım arkadasım bypass yapıyordu ve sıralamada 3. sıraya yerlesmıstı sonra hesabını sattı yanı 3 senedır banlanmadan kullanıyordu boost yapıp para kazanıyordu yazılım okuyan bır arkadasımdı sımdı aramız bozuldu. demek ıstedıgım bı sekılde bypass edıyordu gozumun onunde de yapmıstı yanı çarı şuan bıle ban yememıstır. 2. bi konuda suanda o zamanalar knıghtta oynuyorduk aynı seyı knıght ıcınde yapıyordu poınter moınter bypass bılmemne dıyerek hıc bı guvenlıge yakalanmıyordu. hatta bır ara sadece kendısının bıldıgı bı dupeyı gozumun onunde yaptı (sırrını soylemedı tabıkıde) ama gunde 10 15 gb para kaldırıyordu manyagın tekiydi acıkcası .en son bi şirkete girdi yabancı bir şirketti sanırım. oyle yanı bı sekılde bypass edenler vardır muhakkak ama suanda detected mı bılemıyorum. ben yaklasık 1 aydır scrpıtle oynuyorum ban yemedım
makro 3. parti bir yazılım değil oyun içindeki hileler 3. parti yazılım dostummacro da ban sebebi diye biliyorum report cok edilirsen o zamanda banlıyorlar
makradan kastım 3.part yazılım yani otomatik kite yapıyor herhangi bir tuş ilehemen hemen her oyunda macro lar için artık yazılımlarını güncelliyor oyun yapımcıları ondan dolayı macro dan dolayı ban yemezsin ama hile ile oynarsan risk her zaman var
macro nun ne oldugunu biliyorum bende bunu diyorum size macro artık her oyunda var ve bunu bilen oyun yapımcıları bunu kendi oyun tabanlarına yazıyorlar ve hile olmasından çıkartıyorlar yasal oluyor her ne kadar hile de olsa. Ama senin dedigin gerçek hile o farklımakradan kastım 3.part yazılım yani otomatik kite yapıyor herhangi bir tuş ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?