Üye
beyler yeni hesap açıp script falan kullandım ama silmdim şuan scripti asıl hesapta falan giriyorum sıkıntı olmaz dimi dosya falan kalıyor mu dosyaların içerisinde
eyvallah reisBirincisi yazdığınız şeyden pek birşey anlaşılmıyor ancak ben sorularınızı şöyle cevaplayım
1.Script açtığınız hesap her türlü ban yer belki 1 hafta 1 ay sonra o sizin şansınıza bağlı artık
2. Örneğin a hesabında script kullandığınız scripti silip b hesabında girerseniz bir sıkıntı çıkmaz.
3. Hextech repair tool diye bir program olması lazım onu kullanın.
4. Ne olur ne olmaz oyununuz yerel disk c de ise hileyi yerel disk c de tutmayın d de bulunsun.
5.Oyuna tam onarım yapın.
hayır hesap ban yemediSildiniz veya yasaklandınız mı?
tamamdır eyvallahSdadece hile kullandığın hesabı ban yer
Haklısınkorkuyla da oynanmaz ki. en iyisi baştan kur sen![]()
Valla kardeş eğer normal hesabın banlanırsa falan bize de haber vermeyi unutma lütfenbeyler yeni hesap açıp script falan kullandım ama silmdim şuan scripti asıl hesapta falan giriyorum sıkıntı olmaz dimi dosya falan kalıyor mu dosyaların içerisinde
emin misin reis bende onaylı üye olunca kullanıcam da yan hesapta kullanıcam normal hesapta taklaya gelmeyelim sonraSdadece hile kullandığın hesabı ban yer
Evet hileyi düzgün temizlediğini sürece ana hesabın ban riski yokValla kardeş eğer normal hesabın banlanırsa falan bize de haber vermeyi unutma lütfen
Post automatically merged:
emin misin reis bende onaylı üye olunca kullanıcam da yan hesapta kullanıcam normal hesapta taklaya gelmeyelim sonra