Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler oto skill atmayı nasıl kapatacam? Space basmıyorum ama atıyor q ları falan iyi güzel de, tak tak kafalarına atınca ben bile oha diyorum.
(Menülere bakın demeyin, bakmasam burada olmam.)
Kapatma yöntemi:
Örneğin Lee Sin oynarken:
1.Leftshift
2.Lee Sin Magic
3.Oradan oto atmamasını ayarlayın q'yu kapatmak isterseniz comboyla kullan (ilkini) kapatın + kill streak olanları kapatın. Orada auto haras falanda var, onlarıda kapatın.
Scriptin Genel Amacı Zaten O Değilmi Otomatik Skill Dodge Vs. Bu Arada Onu Otomatik Yapıyor Sıkıntı Cunki Anti Cheat Sürekli Tuşları Dinliyor Siz Basmadığınız İçin O Tuşlara Script Sağladığı İçin Ban Yemeniz Kolay Hale Geliyor Nasıl Kapatılacağını Bilmiyorum Bana Özelden Menüsünün SSini Atarsan Belki Yardım Edebilirim
Kapatma yöntemi:
Örneğin Lee Sin oynarken:
1.Leftshift
2.Lee Sin Magic
3.Oradan oto atmamasını ayarlayın q'yu kapatmak isterseniz comboyla kullan (ilkini) kapatın + kill streak olanları kapatın. Orada auto haras falanda var, onlarıda kapatın.
hile açıkken left Shift e basılı tut, hangi heroyu oynuyorsan en altta onun ismi yazıyor ordan oto skill kapatabilirsin ayrıca kombolarıda kapatabilirsin