Çözüldü Script

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Beyler oto skill atmayı nasıl kapatacam? Space basmıyorum ama atıyor q ları falan iyi güzel de, tak tak kafalarına atınca ben bile oha diyorum.
(Menülere bakın demeyin, bakmasam burada olmam.)

Çözüm
Kapatma yöntemi:
Örneğin Lee Sin oynarken:
1.Leftshift
2.Lee Sin Magic
3.Oradan oto atmamasını ayarlayın q'yu kapatmak isterseniz comboyla kullan (ilkini) kapatın + kill streak olanları kapatın. Orada auto haras falanda var, onlarıda kapatın.
Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Scriptin Genel Amacı Zaten O Değilmi Otomatik Skill Dodge Vs. Bu Arada Onu Otomatik Yapıyor Sıkıntı Cunki Anti Cheat Sürekli Tuşları Dinliyor Siz Basmadığınız İçin O Tuşlara Script Sağladığı İçin Ban Yemeniz Kolay Hale Geliyor Nasıl Kapatılacağını Bilmiyorum Bana Özelden Menüsünün SSini Atarsan Belki Yardım Edebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Herolara bağlı olarak shifte bastığında çıkan menüde genelde altta olan skillerin ayarlarına girip autoharrash seçeneğini kapatabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kapatma yöntemi:
Örneğin Lee Sin oynarken:
1.Leftshift
2.Lee Sin Magic
3.Oradan oto atmamasını ayarlayın q'yu kapatmak isterseniz comboyla kullan (ilkini) kapatın + kill streak olanları kapatın. Orada auto haras falanda var, onlarıda kapatın.

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hile açıkken left Shift e basılı tut, hangi heroyu oynuyorsan en altta onun ismi yazıyor ordan oto skill kapatabilirsin ayrıca kombolarıda kapatabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...