Diamond oyuncusuyum normalde ve main rolüm orman, sc başladığımdan beri adc oynamak zorunda kaldım, jg da sadece belirli herolar oynayabiliyorsun sc ile. Belli bir seviye oyuncusuysan kesinlikle başlamamanı öneririm çünkü hem alışman zor hem ban riski, flag riski vs var, yine de karar senin.tam aradığım konuydu. aynı korku bendede var. hala kararsızım
bende orman oyuncusuyum hangi karakterleri oynaaybiliyorsun ormanda?Diamond oyuncusuyum normalde ve main rolüm orman, sc başladığımdan beri adc oynamak zorunda kaldım, jg da sadece belirli herolar oynayabiliyorsun sc ile. Belli bir seviye oyuncusuysan kesinlikle başlamamanı öneririm çünkü hem alışman zor hem ban riski, flag riski vs var, yine de karar senin.
Karthus, kindred ve birkaç hero daha var sc ile oynayabileceğin harici herolar desteklenmiyor sc debende orman oyuncusuyum hangi karakterleri oynaaybiliyorsun ormanda?
Sc ye alışınca normal oynayasıda gelmez insanın oda sorun eyw knkaKarthus, kindred ve birkaç hero daha var sc ile oynayabileceğin harici herolar desteklenmiyor sc de
alışabiliyorsan ne alaSc ye alışınca normal oynayasıda gelmez insanın oda sorun eyw knka
knk ben kullandım ayar yapmana gerek yok kendini scsiz gibi düsün adama dalacagın yerde space bas lane itecegin yerde v bas zaten sc bazı skilleri yiyo ben öyle kullanıyorum ban yemedim suana kadarSelam arkadaşlar ben kendi hesabımda scye başlamak istiyorum fakat ban yemekten korkuyorum uzun süredir sc kullanan ve scnin taktiklerini bilen örn : çok space basma şu özelliği asla açma veya şunu kesin aç çok iş görüyor
diye bana yardımcı olursanız çok memnun olurum teşekkürler iyi günler.
menüde evade kısmındanpeki nasıl kapatcam dodgeyi