Scripte başlamak isteyenler nelere dikkat etmeli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kanka ben oynarken çok belli ediyorum 1 aydır oynuyorum ban yemedim.raporlamadıkları sürece sıkıntı çıkmaz bence

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
tam aradığım konuydu. aynı korku bendede var. hala kararsızım
Diamond oyuncusuyum normalde ve main rolüm orman, sc başladığımdan beri adc oynamak zorunda kaldım, jg da sadece belirli herolar oynayabiliyorsun sc ile. Belli bir seviye oyuncusuysan kesinlikle başlamamanı öneririm çünkü hem alışman zor hem ban riski, flag riski vs var, yine de karar senin.

Üye
3 HİZMET YILI
Diamond oyuncusuyum normalde ve main rolüm orman, sc başladığımdan beri adc oynamak zorunda kaldım, jg da sadece belirli herolar oynayabiliyorsun sc ile. Belli bir seviye oyuncusuysan kesinlikle başlamamanı öneririm çünkü hem alışman zor hem ban riski, flag riski vs var, yine de karar senin.
bende orman oyuncusuyum hangi karakterleri oynaaybiliyorsun ormanda?

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
safe ve güvenli oynaman lazım belli etmemelisin boyle oynarsan sorun olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar ben kendi hesabımda scye başlamak istiyorum fakat ban yemekten korkuyorum uzun süredir sc kullanan ve scnin taktiklerini bilen örn : çok space basma şu özelliği asla açma veya şunu kesin aç çok iş görüyor
diye bana yardımcı olursanız çok memnun olurum teşekkürler iyi günler.
knk ben kullandım ayar yapmana gerek yok kendini scsiz gibi düsün adama dalacagın yerde space bas lane itecegin yerde v bas zaten sc bazı skilleri yiyo ben öyle kullanıyorum ban yemedim suana kadar

Üye
3 HİZMET YILI
benim sana tavsiyem dodge kapalı oynaman asırı zor durumda kalmadıkca açma zaten skillerini tutturman veya adc oynuyorsan güzel bir kite atman sana oyunların coğunu kazandırcaktır bu sayede seni görenler adam güzel kite veya skill tutturuyor ama bak arada fighta nasıl skilleri yiyor felan der

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bence legit oynasak hiç bir sorun yaşamayız ztn hileler mh nin baya iyi sadece legit oynamak laızm

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ana hesabından farklı bi hesapta oyanaman daha güvenli olacaktır nede olsa ban yeme riski var ve hilede bazı ayarları kısmanı tavsiye ederim dodge en belli eden olayı zaten ara sıra kapalı oynaman daha güvenli olacaktır

Uzman Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
en çok dodgelerde belli oluyor ona dikkat et

Üye
3 HİZMET YILI
Skill dodge lar çok tehlikeli olabiliyor karakter bir anda ileri yapmaya başlayabiliyo hızlı hızlı çok belli oluyor :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bence xerath gibi şampiyonlar oynamamalısın onlar aşırı fark etiriyo kendini bunlara dikat edersen bence hiç bi sorun olmaz yani

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bilgiler için teşekkürler bende yan hesabda denicem ban riskini göze almamak için yapmak gerek zamanla umarum alışırız.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka mausede bi tuşa ata dodge şeyini o çok belli ediyo bide nidalee filan oynuyosan Q sunda tutma seçeneği var en aza indir onu

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bilmediğim için soruyorum bazı sc lerde ölümcül olmadıkça dodgelemiyor. Bunda da mevcut mu ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
desative a opção de dodge its risk

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
fazla cpu tüketiyor o yüzden bilgisayar yok oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...