AGA motor gibi cambo yapacak ve neredeyse hatasız olacakolm dalga mı geciyon ? akali combosundan kim seni niye reportlasın
kanka en az ban riskine sahip basit hero olarak düşünmek lazım. kalista ve vayne olur ama xeralt için emin değilim. elobuddy kullandım bir dönem onda da bu şekildeydikalista - vayne - xerath ire benim favorilerim tavsiye ederim.
script hatasız oynamıyor ve güzel kombo atsa bile insanlar neden raporlasın max smurf olduğunu düşünürAGA motor gibi cambo yapacak ve neredeyse hatasız olacak
benden daha profesyonel birisin, bir konuda fikrini de almak isterim. adcarry için önerebileceğin hero var mı peki?script hatasız oynamıyor ve güzel kombo atsa bile insanlar neden raporlasın max smurf olduğunu düşünür
script kombodan nasıl belli olur ya xerathla ulti atarken uzaktaki adama atarken bir anda görüşüne giren yakındaki adama ulti atarsın, o insan reflekslerine göre imkansız olduğu için belli olur yine maç boyunca xerathla skill kaçırmazsın belli olur ama akali de öyle bir durum yok
jinx caitlyn xayah vayne kalista lucian ezreal kaisa kogmaw ashebenden daha profesyonel birisin, bir konuda fikrini de almak isterim. adcarry için önerebileceğin hero var mı peki?
derdimiz şu kankam, riot bizi Diğer oyuncular reportlamadığı sürece tespit edebilir miDostum script akaliyi destekliyor ben oynamıştım gayet güzel combo atıyor kısacası akaliyle sc oynanıyor.
ben 1-2 aydır lprebornla oynuyorum elom dia 3 banda yedirmiyor rahatca rank atlayabilirsiniz.derdimiz şu kankam, riot bizi Diğer oyuncular reportlamadığı sürece tespit edebilir mi
akali ile oynanır ama tf lerde bazen sapıtıyoHile ile oynayabileceğim heroları da önerebilirsiniz.
bence akali oynama çok tutturması gereken skill yok sadece e si var onun yerine jungle karthus öneririmHile ile oynayabileceğim heroları da önerebilirsiniz.