Sc'siz Plat Oyuncudan -SC Tier List-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Sezon 2 den beri lol oynuyorum Scsiz plat eloyum. 2 Sezon önce Scsiz tryhard kastıgımda Diamonda kadar çıkabilmiştim sadece. Uzun süredir SC ile oynuyorum ve Grandamster eloya kadar çıkabildim. Ben de tecrubelerimi sizinle paylaşmak için SC ile oynadığım herolarla Tier List yaptım. Westte şu an Grandmaster hesap var. Meraklısına PM'den veya burdan nasıl uzun süre ban yemeyeceğinizi anlatabilirim de. Unutmayın ban kaçınılmazdır siz sadece süresini değiştirebilirsiniz. Bu arada daha önce bir çok farklı script denedim. Toir+ aralarında en iyisi.

Ekli dosyayı görüntüle 48049

Bana göre tablo bu şekilde. Ağırlıklı olarak Mid - Jung - Bot oynuyorum.

EDİT: Kendin oyna daha iyiye koyduğum heroları ben kendim daha iyi oynuyorum. Zedi neden oraya koydun gibi yorumlar yapmayın. Yaptığım bu liste tamamen kişisel :)
EDİT2:Unutmayın arkadaşlar Space tuşuna basıp oyun kazanmak zor. Oyun bilginizin olması şart.
Ban süresini uzatma diye bir şey kesinlikle yok arkadaşlar zamanında 5 tane hesapta hile açmıştım okuldan bi çıktım eve gittim 5 i de aynı gün ban yemiş

│RED│
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
scriptle oynasan bile bilgi gerekiyor lolde fight kazandıgında ne yapacagını bilmezsen nekdar spaceye basarsan bas lose olur

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hocam cassiyi alın boşluga basın win alın :D onuda en üst sıralara almanız gerekli bence

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
draven bence en üstte olmalı. sadece bazen baltaları salmak gerekebiliyor ısrar edersen baltayı almak için ölebiliyorsun :) o çizgiyi tutturduğun sürece bnce maç taşır çok net.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam cassiyi alın boşluga basın win alın :D onuda en üst sıralara almanız gerekli bence
Kanka E'sinin delayını 0 a çeksende manuel attığına göre daha da yavaş vuruyor bence. Ben Cassi daha iyi oynadığımdan koydum.SC'den daha hızlı e+q kombosu yapabiliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Merhaba, birşey soracağım leblanc oynarken ult'ide ne atması daha mantıklı olur sizce

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ban süresü tamamen kişiye bağlı doğru söylemiş

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
ban yemesinden korkuyorsanız arkadaşlar ben vayne oynarken skillerin üstüne koşuyordum skillere q vesaire atıyordum arasıra skill yemeniz şart.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
valla evade olsun evadesiz olsun ben hep ban yedim nasıl yemicezki adamların kuvvetli güvenliği var

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
not even a champion is able to charge while holding only space! but I agree 90% with your list

Üye
5 HİZMET YILI
evade döneminde kullanmıştım scripti bilerek skillere atlıyordum anlaşılmamak için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...