Sc'siz Plat Oyuncudan -SC Tier List-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
biri rast gele reportlasa içinde hile de olsa yine yersin bu şans işi biraz belli olmuyo ama helal olsun bu zamana kadar yemediysen

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bence sistem bir şekilde yakalıyor report falan hikaye ban yiyene kadar tadını çıkarmak en güzeli :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kullanıyorsan gözünü karartmışsın demektir zaten ama evadeyi fazla kullanmanızı tavsiye etmem özellikle high eloda direk anlaşılır 9x rapordan ban yersiniz

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Sezon 2 den beri lol oynuyorum Scsiz plat eloyum. 2 Sezon önce Scsiz tryhard kastıgımda Diamonda kadar çıkabilmiştim sadece. Uzun süredir SC ile oynuyorum ve Grandamster eloya kadar çıkabildim. Ben de tecrubelerimi sizinle paylaşmak için SC ile oynadığım herolarla Tier List yaptım. Westte şu an Grandmaster hesap var. Meraklısına PM'den veya burdan nasıl uzun süre ban yemeyeceğinizi anlatabilirim de. Unutmayın ban kaçınılmazdır siz sadece süresini değiştirebilirsiniz. Bu arada daha önce bir çok farklı script denedim.

Ekli dosyayı görüntüle 48049

Bana göre tablo bu şekilde. Ağırlıklı olarak Mid - Jung - Bot oynuyorum.

EDİT: Düşük tiere koyduğum heroları ben kendim daha iyi oynuyorum. Zedi neden oraya koydun gibi yorumlar yapmayın. Yaptığım bu liste tamamen kişisel :)
EDİT2:Unutmayın arkadaşlar Space tuşuna basıp oyun kazanmak zor. Oyun bilginizin olması şart.
EDIT3: ARKADAŞLAR BANLANMAMAK İÇİN AYAR, ÖZEL DOSYA VB GİBİ ŞEYLEY YOK. ER YA DA GEÇ BANLANIRSINIZ
EDITSON: Arkadaşlar ben yayın açıyorum sc ile oynarken f5 kapatıyorum ve black screen veriyorum. Chatten sen scsin veya seni reportluyucaz derlerse black screen kaldırıp yayın linki atıyorum veya oyun sonu yayın linkini paylasıyorum. Bu şekilde rapor yemiyorum ve ban sürem baya uzuyor.
eninde sonunda o permayı yicez yani demi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...