Onaylı Üye
Bunun adrenalin ve catalystle bir alakası yok. Donanımların darboğaz oluıyor.evet ediyor
Modlu windowstan kastınız nedir reis ? Ayrıca böyle bir şeyi nereden bulabilirim bilginiz varmı?Dostum her şeyden önce tabii ki darboğazın sebebi işlemcin. İşlemcin K ibareli olmadığından dolayı O.C'da yapamazsın. İşlemci yükünü bir nebze azaltmak adına Modlu Windows sürümlerine geçebilirsin, arka plan işlem sayısı normal windowsda 170 küsürlerdeyken modlu windows sürümlerinde 70'lerin altına düşmekte. Bu da işlemci yükünü azaltır ve darboğazı azaltabilirsin. Eğer ki buda çözüm olmaz ise işlemci değişmen gerekiyor ve bununla birlikte tabii ki anakart. Bol şans.
Ben kendim Windows modlama işleri ile uğraşıyorum. Oyunlarda input lag vb. durumlarını minimuma indiriyorum. Öneri olarak sana DM'den bir adet modlu windows atacağım. Bunu format atarak bilgisayarına kurman gerekiyor.Modlu windowstan kastınız nedir reis ? Ayrıca böyle bir şeyi nereden bulabilirim bilginiz varmı?
onu nasıl yapabilirim ?rx580 için tıkanıklığı azaltmak için cpu ve ram bus'ı yükseltebilirsiniz
lol o kadar işlemci isteyen bir oyun olmamasına rağmen sorun böylesadece ekran kartına önem vermemek gerekiyor işlemci'de önemli yeni işlemci almanı öneririm
sattığım zaman anakart dahil değişmesi lazım en az 5 bin tl gidiyor ben o kadar ve dolar bu durumdayken verememusta darboğazı yapan donanımı satıp yerine başkasını alabalirsin.
reis ekran kartı 75 derece de işlemci 65 70 derece arasında gidip geliyorısı değerlerini atarmısın
vallaha başkan baktığım yazılarda çoğu kişi driver dedi ki önceden ilk aldığımda ekran kartımı adrenalin edition yüklemeden önce böyle bir sorun hiç yaşamadım yükledikten sonra da asla düzelmedi kaç kez format attım vs vs sonuç aynıDarboğaz sorunu ile ilgili yaşayan kulanıcılar vardı interneten bakabilirsin
Ekran kartını mı flashladın?vallaha başkan baktığım yazılarda çoğu kişi driver dedi ki önceden ilk aldığımda ekran kartımı adrenalin edition yüklemeden önce böyle bir sorun hiç yaşamadım yükledikten sonra da asla düzelmedi kaç kez format attım vs vs sonuç aynı
o ne anlama geliyor bilmiyorum ama hiç bir şey yapmadım driver yüklemekten başkaEkran kartını mı flashladın?
Belirttiğin işlem herhangi bir şey yaratmaz. Kartın işlemcine zaten darboğaz yapar fakat daha önce bir şey olmadığını söylüyorsun. Temiz kurulum yaptığında da mı darboğaz yaşıyorsun.o ne anlama geliyor bilmiyorum ama hiç bir şey yapmadım driver yüklemekten başka
evet öyle. Dediğim gibi önceden darboğaz yemiyordum ancak adrenalini yükledikten sonra bozuldu. önceden catalyst vardıBelirttiğin işlem herhangi bir şey yaratmaz. Kartın işlemcine zaten darboğaz yapar fakat daha önce bir şey olmadığını söylüyorsun. Temiz kurulum yaptığında da mı darboğaz yaşıyorsun.
Bu nedenle bir darboğaz başlayamaz. Tekrar soruyorum temiz kurulum yaptığında da devam ediyor mu?evet öyle. Dediğim gibi önceden darboğaz yemiyordum ancak adrenalini yükledikten sonra bozuldu. önceden catalyst vardı
evet ediyorBu nedenle bir darboğaz başlayamaz. Tekrar soruyorum temiz kurulum yaptığında da devam ediyor mu?
Bunun adrenalin ve catalystle bir alakası yok. Donanımların darboğaz oluıyor.evet ediyor
hm belkide öyledirBunun adrenalin ve catalystle bir alakası yok. Donanımların darboğaz oluıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?