sens ayarımı bulmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
oblivity diye bi program buldum(kendi sensimi uzun süredir adam akıllı oturtamadım) işe yarar mı?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Her gün düzenli antrenmanlarla yaparsan elbette faydasını görürsün

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
poligonda her sensi dene ben öyle yaptım buldum sensimi

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
mouseunu mousepadin başına koy ve sens ayarını not al tam tur atamıyor olman lazım ona göre ayarlayabilirsin ben öyle kullanıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bu sense herkes çok takıyor önemli olan sesn değil mause hakimiyeti sürekli sens değiştirme ve kille ya da başarılı hs yüzdeleri ile kıyaslama oynaması hangisi rahatsa onla oyna mause antrenmanı ve aimlab kullan sürekli sens değiştirmek en kötü sensten de beter bir durumdur kas hafızasını bozar buna dikkat etmelisin bir de windowsdan mause ayarlarında ivme var onu kapat aklıma gelenler bunlar

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bence sens ayari kendi masanin ustune mousenin nekadar yeri var ona bagli eger zaten yerin yoksa bilegin ile mauseyi cevirmeye alismisindir ve yuksek dpi kullaniyorsundur eger masan genis ise direkt kolunu hareket ettirip dusuk dpi ya aliskinsindir

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sens ayarı senin günlük yaşantında elinin ağırlama tonlamasına uygun olacak şekilde deneye deneye bulabilirsin bir sens ayarını 3 gün en yüksek ayarda ve ya en düşüte dahi oynasan elin alışır önemli olan standart ayarda oynayıp ufak bir ayarı tutturmak bunun için sensvty i fazla abartmadan yavaş yavaş aim kas

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
sens ayarı kullandıgın mouse nın drıverı varsa ordan bulabılırsın yoksa kutuda yazar

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
sensivity ayarlarını her gün düzenli aralıklarla antrenman yapaark bulabilirsin ancak sana tavsiyem 800 dpi 1 - 1.5 sens arası

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
programlarla bunu bulabileceğini sanmıyorum. zamanla kendin fark etmelisin ve sana uygun olanı bulmalısın

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Mouse u pedi başına koy ve sağa doğru ilerlet pedin sonuna geldiğin zaman karakterin 180 derece dönmüş olması gerekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
antrenman yaparak bulabilirsin herhangi bi programla bulamazsın bence elinin ayarına baglı bi tık. Bulman kısa surmez zaten 1 hafta falan calış

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Sens için oyunların kendi antrenman bölümlerinde kendini deneyebilirsin bence. Kullandığın program da iş görür elbet.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
oblivity i bende kullandım ve çok faydasını gördüm bence sende görürsün

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
kolayca flik atabileceğin bir sens bulmaya çalış botların kafasına bi anda çekerek ayarlıyabilirsin fazla kaçarsa azalt az kalırsa yükselt.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
oynadıgın hangi oyunsa onun antrenman modunda 2 tane bot koyup ikisi arasında aimini git gel yaparak kafalarına kondurmaya çalış en oturaklı hangisinde yapabiliyorsan o en uygun senstir senin için

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
oyun içi yüksek sens, mouse kısık dpi oynamayı deneyin. bu şekilde oynarsanız ufak antremanlarla aiminizi tutturabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...