Server Çökertme CFG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Elinde sv çökertmek için güzel bir sunucu meşgul edici cfg varsa sevinirim gıcık olduğum bir serverı downlıcam. (yabancı bir sw fakat çok türk oynuyor)

AMATÖR TASARIMCI
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sanırım cs 1.6 için söylüyrosun artık öyle taktikler kalmadı bir sunucu alman lazım onlarda 30-40tl civarı

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kardeşim git method var baya mi makine al london lokasyon vds git script dolu bi forumda adını vermıyım ordanda script al düşür cok basit 2 3 sn de dusuruyorum ben

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Bende var yerle bir ederde biraz mani be reis

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
kardeşim git method var baya mi makine al london lokasyon vds git script dolu bi forumda adını vermıyım ordanda script al düşür cok basit 2 3 sn de dusuruyorum ben
Ya kardeşim benim RUS SERVERİ diyince ne anlıyorsun adamlar vodkadan başka bir şey bilmezken koruma getirmemişler onun için değerli maaş kartımdan para çekemem, hadi türk serverı olsa alırsın bitane makine çatır çatır vurursun ama RUS SERVERİ

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ya kardeşim benim RUS SERVERİ diyince ne anlıyorsun adamlar vodkadan başka bir şey bilmezken koruma getirmemişler onun için değerli maaş kartımdan para çekemem, hadi türk serverı olsa alırsın bitane makine çatır çatır vurursun ama RUS SERVERİ
Yaw Bnede değerli paranı harca demiyorum method demek free vds alma fırsatı açığı demek youtubede arat bi anlamıyonuzmu yaw

gothboiclique
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Bazıları boş yapmış kardeşim internete server çökertme cfg yazarsan bulabilirsin baya çalışan var kolay gelsin.

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bazıları boş yapmış kardeşim internete server çökertme cfg yazarsan bulabilirsin baya çalışan var kolay gelsin.
kardeşim o cfglerden daha etkılı seylerı bedavaya yapmasnı saglamaya calısıyorum adama neresi boş herkesi kendınle karsıtırıp triblere girme

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
kardeşim o cfglerden daha etkılı seylerı bedavaya yapmasnı saglamaya calısıyorum adama neresi boş herkesi kendınle karsıtırıp triblere girme
Ya babacım ben başlığa cfg yazmışım iyiliğimi düşünmen tamam güzel ama ben vds sunucu istemiyorum cfg istiyorum hadi reis iyi akşamlar

do not even afraid of god
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
çoğu çalışıyor diye atyo fiş çekyo bazılarıda rate 0 yapyo internete server çökertme cfg yazıp free nasıl bulucaksın merak ediyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
illa senmi vurmak istiyorsun ip ver vurayım her gün

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ya babacım ben başlığa cfg yazmışım iyiliğimi düşünmen tamam güzel ama ben vds sunucu istemiyorum cfg istiyorum hadi reis iyi akşamlar
kardeşim cfg den daha saglam vurrusun hemde free ye ama anlamıyorsunki kendi kerizliğin olur yardımada gelemıyorsunuz

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar CS 1.6 için istiyorum la ne csgosu neden taşındı konum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...