türk serveri değil bir rus serveri downlıcam sunucuya gerek duymam sanmıştımsanırım cs 1.6 için söylüyrosun artık öyle taktikler kalmadı bir sunucu alman lazım onlarda 30-40tl civarı
Ya kardeşim benim RUS SERVERİ diyince ne anlıyorsun adamlar vodkadan başka bir şey bilmezken koruma getirmemişler onun için değerli maaş kartımdan para çekemem, hadi türk serverı olsa alırsın bitane makine çatır çatır vurursun ama RUS SERVERİkardeşim git method var baya mi makine al london lokasyon vds git script dolu bi forumda adını vermıyım ordanda script al düşür cok basit 2 3 sn de dusuruyorum ben
Yaw Bnede değerli paranı harca demiyorum method demek free vds alma fırsatı açığı demek youtubede arat bi anlamıyonuzmu yawYa kardeşim benim RUS SERVERİ diyince ne anlıyorsun adamlar vodkadan başka bir şey bilmezken koruma getirmemişler onun için değerli maaş kartımdan para çekemem, hadi türk serverı olsa alırsın bitane makine çatır çatır vurursun ama RUS SERVERİ
kardeşim o cfglerden daha etkılı seylerı bedavaya yapmasnı saglamaya calısıyorum adama neresi boş herkesi kendınle karsıtırıp triblere girmeBazıları boş yapmış kardeşim internete server çökertme cfg yazarsan bulabilirsin baya çalışan var kolay gelsin.
Ya babacım ben başlığa cfg yazmışım iyiliğimi düşünmen tamam güzel ama ben vds sunucu istemiyorum cfg istiyorum hadi reis iyi akşamlarkardeşim o cfglerden daha etkılı seylerı bedavaya yapmasnı saglamaya calısıyorum adama neresi boş herkesi kendınle karsıtırıp triblere girme
çoğu çalışıyor diye atyo fiş çekyo bazılarıda rate 0 yapyo internete server çökertme cfg yazıp free nasıl bulucaksın merak ediyorumBazıları boş yapmış kardeşim internete server çökertme cfg yazarsan bulabilirsin baya çalışan var kolay gelsin.
kardeşim cfg den daha saglam vurrusun hemde free ye ama anlamıyorsunki kendi kerizliğin olur yardımada gelemıyorsunuzYa babacım ben başlığa cfg yazmışım iyiliğimi düşünmen tamam güzel ama ben vds sunucu istemiyorum cfg istiyorum hadi reis iyi akşamlar