Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayara ses gidiyor kulaklık takıyorum yani aktif ses ama benim kulaklığıma ses gelmiyor bana gelmiyor yani ne kadar çözüm varsa baktım hiç birisi olmadı
bilgisayarınızın ses ayarlarının doğru olduğundan emin olun. Bilgisayarınızda, Windows'ta sağ alt köşede yer alan hoparlör simgesine sağ tıklayın ve "Ses aygıtlarını ve özelliklerini aç" seçeneğini seçin. Karşınıza çıkan pencerede "Çalma" sekmesini seçin ve kulaklık aygıtınızı seçin. Daha sonra, "Varsayılan Aygıt" olarak ayarlandığından emin olun ve ses seviyesinin açık olduğundan emin olun.
Kulaklık aygıtınızın sürücülerinin güncel olduğundan emin olun. Kulaklık aygıtınızın marka ve modeline göre, üretici web sitesinde sürücü güncellemeleri mevcut olabilir. Sürücülerinizi güncelleyerek kulaklık aygıtınızın bilgisayarınızla uyumlu hale gelmesini sağlayabilirsiniz.
Son olarak, sorununuz devam ediyorsa, farklı bir kulaklık kullanmayı deneyin. Kulaklığınızın kendisi arızalı olabilir ve bu nedenle başka bir kulaklıkla deneyerek sorunu tespit etmeniz daha kolay olacaktır.