Üye
Bir program vardı sesin nerden geldiğini ekranda gösteriyordu her yere baktım bulamadım bilen varsa söyleyebilir mi çok lazım
ses kasma hile olarak algılanmaz doğal bir şey ses kasma ben kasamıyorum program senin için otomatik olarak kasıyorben programı bilmiyorum ama oyunlarda ses kasma programları hemen algılanıyor sana önermem. wall hack gibi görülüyor çünkü
knk ban yediriyor muSonic Radar Pubg Cs Go Falan Nerden Geldiğini Gösterir.
Bir Çok Youtuber Kullanıyor.
Yedirmiyor Ama Fazla Belli Etme Çok Fazla Report Gelirse Ban Verebilir. Youtube'de Videoları Var Bakabilirsinses kasma hile olarak algılanmaz doğal bir şey ses kasma ben kasamıyorum program senin için otomatik olarak kasıyor
Post automatically merged:
knk ban yediriyor mu
knk illa asus ekipmanın olmasu gerekiyormuşkullanmak için asus pc ye sahip olmak mı gerekiyor program cok huşuma gitti ama monster kullanıyorum programı kullanmam için bir yol varmı
Valorant için kullansam yer miyimYedirmiyor Ama Fazla Belli Etme Çok Fazla Report Gelirse Ban Verebilir. Youtube'de Videoları Var Bakabilirsin
Dediğim Gibi Fazla Belli Etme Yoksa Sıkıntı Olmazknk illa asus ekipmanın olmasu gerekiyormuş
Valorant için kullansam yer miyim
başka program varmı sonic radar harici ben var diye hatırlıyorumDediğim Gibi Fazla Belli Etme Yoksa Sıkıntı Olmaz
aynen banada lazım öyle bir program ama ben hatırlıyorum adını unuttum ekranda beyaz daireler çıkıyordu sesin geldiği yerdeasus um yok peki bu tarzda asus olmadan kullanabilecegim başka programlar varmı
Kankam Hiç Hatırlamıyorum En Meşhuru Sonic Radar Google'dan Bakabilirsinbaşka program varmı sonic radar harici ben var diye hatırlıyorum
baktım hiç bulamadımKankam Hiç Hatırlamıyorum En Meşhuru Sonic Radar Google'dan Bakabilirsin
sonic radar haricinde bende bilmiyorum knkabaktım hiç bulamadım
Im using bass booster to hear it
sağol yinedesonic radar haricinde bende bilmiyorum knka
Bro wants program to show his place, not to sound betterIm using bass booster to hear it
Önemli Değil Her Zamandoes it work?
sağol yinede
Brother I want the program to show its locationviper4windows