Üye
nerden geldığını anlamak ıcın biraz oyunda zaman geçirmen gereklı yerlerın ve bölgelerın sesı degısıktir dedğim gibi
Tek amacı karşıdakine ses vermemek sanırımShift basarsan sadece sen ses vermemıs olabılırsın karşı tarafa ama senınde duymak gereklı shıftle ılgılı bişey oldugnu dusunmuyorum
Shiftin amacı hem karşıya ses vermemek hemde senın rahat bı sekılde kendı sesın harıcı sesleri rahat duymanı sağlar başka bi işlevi olmadgını dusnuyorumTek amacı karşıdakine ses vermemek sanırım
Zaten oyunun sesini baya acıyorum ses geliyor ama ne taraftan geldigini tam kestiremiyor gibiyim bir mantığı var mı yani nerde olduğunu anlamanınsadece odaklan ve oyna başka bişey yok 50 liralık kulaklık bile olsa farketmez ses kasmaya
dostum sağır olmaya gerke yok kulak aşina olduysa seviye 5 6 da rahatlıkla duyabılrısın tamamı ile oyunda vakit geçiirp seslere aşina olmana bağlıses kasmak için kullandığın kulaklığın sesini son ses açarsan rahatlıkla ses kasabilrsin
mesela sağa dönünce ses sola mı geçiyor.Bende logitech kulaklık var cs go da mesela adam yürüyor sağa veya sola dönerek sesi kestirebiliyorsun ama iyi bir kulaklık şart tabi
Sesi Son Aç Yavaş Yürü 3 Den Fazla Kişi Olursa Nereden Geldiğini Kestiremeye bilirsin.Oyunda ses kasma taktigi verir misiniz?
Mesela sesi soldan çok alamıyorsun sağa doğru dön ve tam olarak anlarsın sağda olduğunumesela sağa dönünce ses sola mı geçiyor.
Hee anladım bunu kullanırım cok sagolasınMesela sesi soldan çok alamıyorsun sağa doğru dön ve tam olarak anlarsın sağda olduğunu
Kulaklığın markasını öğrenebilirmiyimOyunda ses kasma taktigi verir misiniz?
iyi bir kulaklık la iyi dinlemen lazım bu kadarOyunda ses kasma taktigi verir misiniz?