Ses kasma taktigi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Temiz kulaklık şart internet kulaklıgı olmasın kulagın agırır. Mesela tek kalırsan sesi 8 e alıp kulaklıgın sesini yükseltip sesini net duyabilirsin. Shift ile sesi kasman şart

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
telefon kulaklıgıyla bile ses kasmak kolay ama önce bi youtubeden 8d muzik yada test videosu açacaksın videolarda sol yada sağdan gelen seslerı gösteriyor kesıntısız bi şekilse duyabılıyorsan o kulaklıgı kullanabilirsin ses kasma mapları var her oyunda yükleyip oyunu atarsın hassaslıgı yükseltip gözünü kapa sonrada mauseyi iyice bi salla sonrada ses in geldiği yönü takip ederek crosshair i oraya götür yarım saat -15 dk calıssan bile alısırsın

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Dostum öncelikle sağlam bi oyuncu kulaklığı olması lazım . oyundayken sesi sona kökle o zmn anlarsın ne dediğimi :D

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
ilk önce güzel bir kulaklık sonra mapin yollarını ezberlenmen gerekiyor yürüdüğünde nasıl ses çıkardığını fln yani kısaca alışmak gerek

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
beyler bende aynı sorunla karşılaşıyorum kulaklığım cok iyi ses veriyor fakat ne taraftan geliyor anlayamıyorum yardımcı olur musunuz

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Müzik dinlediğim kulaklıkla kasıyorum. Ses yoğunluğunu kulaktan kulağa taşıyan kulaklık ayarı var. Hatta aynı taktikle kafanın içinde geziyormuş gibi müzik yapıyorlar link (
). Bu taktikle çıkan ses hangi taraftan geliyorsa ses o kulaklığa yoğunlaşıyor.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
ses gelıyor ama nerden geldiğini anlamıyorsan kulaklıgın 1 7 ise driverden ayarlayabılıyosn çıkış yerini felan

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka onun youtubede var pubg oynuyorsan nerede nasıl bi ses çıktığına dair

Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
30 lira'lık kulaklığım var wolftü cs go gibi oyunlarda ses kasabiliyorum yanlış anlama ama dostum yetenek gerektiriyor biraz reflekslerini geliştirmen lazım

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kanka ses kasmak o kadar zor bir şey değil zaten hangi maptan neresinde hangi ses cıkıyor öğrenirsen adamın nereden geldiğini tahmin etmen kolaylaşır :)

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
İyi bir kulaklık ve biraz oyun deneyiminden sonra anlarsın

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
shifte basarak yürü mapların yerlerıne gore seslerını ezberle

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
aynı durum bende de vardı pubg de hiç seslerin yerini anlayamıyodum ta ki iyi bir kulaklık alana kadar

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Kardeşim kulaklığı L R olarak doğru taktığına emin ol ve haritadaki zeminlerin sesini ezberlemeye çalış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...