Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kanka bu biraz da tecrübe kaynaklı bir şey ben yıllarca csgo gibi fps oyunları oynadım şuan çoğu oyunda çok rahat ses kasıyorum bunun bir taktiği yok aslında hiç bir şey düşünmeden kulaklığından gelen sesi düşüneceksin nerden gelebilir diye tabi haritayı da bilmek lazım
oynadıkça hem beynin hem de kulağın alışacaktır zaten onu dışında 7.1 kullanıyorsan her türlü %40 lık oyuncu diliminden daha avantajlısındır oyunda ki sesleri duymada kullan bunu.
Kulaklıgın güzel olursa her zaman kasarsın ben dandık kullanıyodum bı işe yaramıyodu game power ultimate 7.1 kulaklık aldık rahat 40 mtredeki adamı duyuyorum
kanka discorddaysan sesleri minimize et, müzik dinleme dinleyeceksen de oyunun sesi kulaklıkta, hoparlörün varsa eğer müziği de hoparlörden düşük sesle aç odaklan zaten alışırsın
Yıllarca oyun oynayan biri olarak ve tecrübe olarak söylüyorum ki
kulaklığın ya 7+1 surround olacak yada iyi bir kulağın olacak
oyun içinde çeveresel 3d sesleri çok iyi ayırt edebilmen gerekli mesela
oyun içinde ayak sesi ile bıçak sesini çok iyi ayırt edebilmen gerekli
Bende bundan yıllar önce 7.1 kulaklık yoktu ama youtubede videolar sayesinde yavaş yavaş ayak seslerine odaklanır oldum çünkü ses kasma videoları mevcut ve onları birden çok kere dinleyincce bi süre sonra alışıyorsun
7.1 bir kulaklık sonrasında ise o kulaklığa ve oyuna alışmanla alakalı. Kulaklığın ne kadar iyiyse derinliği yani mesafeyi daha kolay ölçebilirsin duyduğun seste