Ses var görüntü yok (There's voice but no image )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
benim bilgisayarımda csgo oynarken ekran renk yırtılması oluyor daha sonra ise oyun donuyor ve siyah ekran kalıyor sonra ise mause tepki falan gösteriyor ses falan geliyor ama görüntü yok alt+tab yapıyorum masaüstü falan görünüyor sadece oyunda görüntü yok başka oyunlarda denemedim ama sadece oyun oynarken oluyor .ben tv den oynuyorum leptobumun ekranı kırıldığı için 1-2 aydır oynuyorum hiç bir sıkıntı yoktu fakat bugün dediğim olay oldu lütfen yardım ediniz.
(When I play csgo on my computer, the screen tears, then the game freezes and the black screen stays, then the mouse shows a reaction or something sounds, but there is no image, I'm doing an alt + tab desktop or something, just no image in the game, I haven't tried it in other games, but it only happens when playing games. I have been playing on TV since the screen of my laptops has been broken for I have been playing for 1-2 months, there was no problem, but what I said today is please help. )

✜✜ • V • I • P • ✜✜
Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
I'd suggest you reinstall the whole game again and make sure you have the necessary drivers installed.

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hocam ekran kartı güncellemesi var mı diye bir bak bazen öyle olabiliyor.

Üye
6 HİZMET YILI
√ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ ᵖʳᵒᶠᶥᴵᵉ
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
you dont can speak your language here why is english section bro , please move for your language :x i dont can understand u

öyle takılıyorum işte kimseye zararım yok :D
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
temiz format at ddu ile driver yenile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...