Onaylı Üye
al karşına otur de tavuk pilav yiyelim ne bileyim ceviz yiyelim oturalım gibilerinden.
dümdüz söyle2 aydır sevdiğim kıza açılmak istiyorum ama çok korkuyorum reddederse diye ne yapmalıyım
aga ne kadar plan yaparsan yap yanına gidince o heyecanla yapdığın plandan bağımsız hareket ediceksin akışına bırak rahat ol ve kendini her 2 durumada hazırla2 aydır sevdiğim kıza açılmak istiyorum ama çok korkuyorum reddederse diye ne yapmalıyım
Bu durumda kendine güven kazanmak için şunları yapabilirsin: Kendini tanıyıp, beğendiğin özelliklerine odaklan, rahat hissedeceğin ortamlarda bulun ve kendine dürüst olmanın önemi hakkında konuş. Ayrıca, reddedilme durumunun hayatının bir parçası olduğunu ve bu seni daha güçlü hale getirebileceğini unutma. En önemlisi, kendine ve sevdiklerine saygı duyman gerektiğini unutma2 aydır sevdiğim kıza açılmak istiyorum ama çok korkuyorum reddederse diye ne yapmalıyım
bence de be dostum bende aynı duygları yaşadım insanın içerisinde bir kaybetme duygusu oluyor ama olmayan şeyide kaybedemezsin2 aydır sevdiğim kıza açılmak istiyorum ama çok korkuyorum reddederse diye ne yapmalıyım