Sevdiğim kıza nasıl açılabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
al karşına otur de tavuk pilav yiyelim ne bileyim ceviz yiyelim oturalım gibilerinden.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
beyninde full focus hayir cevabini dusun baska bir sey dusunme kiz hayir derse dersin ki zaten boyle bekliyordum evet dersede hass2tir hic beklemiyordum de ve hayatina devam et :)

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam korkmanıza gerek yok gidin konuşun nasıl sevdiğinizi vs anlatın güzel bir mekan da

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Evet Açılma Bence İnsanlara Sevdigini Söyleyince Gidiyolar

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Arkadaş mısınız? Bir muhabbetiniz var mı öncesinde?

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
dostum bence delikanlı gibi çıkma teklifini öneririm redederse ise kendisi kaybeder kabul ederse kazanır

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
2 aydır sevdiğim kıza açılmak istiyorum ama çok korkuyorum reddederse diye ne yapmalıyım
Bu durumda kendine güven kazanmak için şunları yapabilirsin: Kendini tanıyıp, beğendiğin özelliklerine odaklan, rahat hissedeceğin ortamlarda bulun ve kendine dürüst olmanın önemi hakkında konuş. Ayrıca, reddedilme durumunun hayatının bir parçası olduğunu ve bu seni daha güçlü hale getirebileceğini unutma. En önemlisi, kendine ve sevdiklerine saygı duyman gerektiğini unutma ❤️.

CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Öncelikle reddederse diye bir şey yok. Hayatında daha karşına çıkan milyonlarca kızdan birisi o kız sadece. Karşısına çıkıp direkt açık açık ben senden hoşlanıyorum ve sana 2 aydır his besliyorum ve işte tercih edersen reddetçeğini düşünüyorsan reddedilmek için açılıyorum diye söyleyebilirsin. Ama yapmaman gereken en önemli şey bunu sakın sanal ortamda yapma. Sevgi dediğimiz şey duygusaldır ve bunu yazıya dökemezsin ve karşındakinin duygularını da düzgün şekilde göremezsin. Tamamen dürüst bir şekilde git ve konuş reddedilirse dünyanın sonu değil brom başkasını bulursun o beni haketmemiştir de geç yani her önüne çıkan kızla uyumlu olucaksın diye bir kayıt yok. En büyük hata da benim gibi 5 yıl boyunca platonik kalma. Bol şans

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
O istemese bile istemediği kadar ilgi göster ona yakınlaş sonra bi anda tüm ilgiyi çek o seni arayacak zaten hiç durmadan çıkma teklifide edebilrisin en fazla hayır der yani bişi kaybetmezsin

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Cesaretini topla git söyle dostum en dogrusu bu başka türlü kazanamazsın

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Öz güvenli ol olmasa da olmaz ne olcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...