Sevdiğim kıza nasıl açılabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ömer
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka kaybetçek bişeyin yok açıldıgında red ederse zaten seni sevmiyordur zaman kaybetmemiş olursun

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
2 aydır sevdiğim kıza açılmak istiyorum ama çok korkuyorum reddederse diye ne yapmalıyım
hocam redderse de önemli değil muhtemelen senin son ilişkin olmayacağı için söyle gitsin hiç bişey kaybetmezsin kaderde o kişi yoksa neye yarar üzülmek en iyisini Allah bilir kendine güvenip yoluna devam et kafana takmaya değecek şeyler değil

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
git düz açıl red yersen yersin yapacak birşey yok zaten açılmassan sürekli içinde kalıcak

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bence denemekten zarar gelmez cesaretini topla ve açıl

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bence kendini dinle doğrusunu yaparsın muhtemelen bol şans

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Yüz yüze konuşurken çekiniyorsan, wpden bir süre uzun uzun konuştuktan sonra patadanak söyleyiver, istekliyse zaten devamı gelir

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Yarınımız bile belli değil fostum git açıl

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
2 aydır sevdiğim kıza açılmak istiyorum ama çok korkuyorum reddederse diye ne yapmalıyım
git yanına nasılsın de yüzüne bakmazsa yüzüme bak de sana söylemem gerek bişey var de sonra söyle sana aşığım die kabul etmezse sallama tamam de sonra arkadaşlarının yanına gidip gördün mü cesareti seçmek o kadar kötü değilmiş de oldu bitt i:)

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Hayatının her anında risk alman gerekiyor yoksa kaybettiğinde neden açılmadım diye bir süre kendini yersin o yüzden yapman gereken bu kızı iyice tanıdıktan sonra zamani ilişkilerde flört dönemi oldğundan kızı flört olma aşamasına sokmaya çalışıcaksın

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
İçinden ne geliyorsa bir an önce söylemelisin yarinimizin olduğu belli değil seviyorsan konuş biran önce

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Reddedilme korkusunu aşman lazım biliyorum kolay değil ama red yiyince ölmüyorsun dünya bitmiyor. Sadece o kızı bir daha düşünmüyorsun. Açılmayıp yıllarca kızla kafayı bozacağına açıl red yersen konu kapanır pişmanlığın kalmaz ilerde. Red yemezsen zaten ne güzel :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
akışına bırak

Jack Nicholson Reaction GIF

Post automatically merged:

akışına bırak

Jack Nicholson Reaction GIF

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
niyee korkuyorsun söyle gitsin sen kaybetmessin o kaybeder

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
telden fln yazma la sakın ilgi cektirmelisin o yuzden onu bi yerde bulup orda konus mesela yolda gordun selam fln ver sonra gel kahve fln icek de telden yazarsan ilgi cektiremessin direk engeller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...