ömer
Uzman Üye
kanka kaybetçek bişeyin yok açıldıgında red ederse zaten seni sevmiyordur zaman kaybetmemiş olursun
hocam redderse de önemli değil muhtemelen senin son ilişkin olmayacağı için söyle gitsin hiç bişey kaybetmezsin kaderde o kişi yoksa neye yarar üzülmek en iyisini Allah bilir kendine güvenip yoluna devam et kafana takmaya değecek şeyler değil2 aydır sevdiğim kıza açılmak istiyorum ama çok korkuyorum reddederse diye ne yapmalıyım
seni seviyorum de2 aydır sevdiğim kıza açılmak istiyorum ama çok korkuyorum reddederse diye ne yapmalıyım
git yanına nasılsın de yüzüne bakmazsa yüzüme bak de sana söylemem gerek bişey var de sonra söyle sana aşığım die kabul etmezse sallama tamam de sonra arkadaşlarının yanına gidip gördün mü cesareti seçmek o kadar kötü değilmiş de oldu bitt i2 aydır sevdiğim kıza açılmak istiyorum ama çok korkuyorum reddederse diye ne yapmalıyım
Sevme kanka sevme başı tatlı olsa da sonu acı oluyor erkenden vazgeç2 aydır sevdiğim kıza açılmak istiyorum ama çok korkuyorum reddederse diye ne yapmalıyım