Sevgilim ile uğraşıyorlar ne yapmayalıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Okulda sevgilimi durmadan rahatsız ediyorlar ve ben buna dayanamıyorum. Cılız biri olduğum için yapabileceklerim kısıtlı. Ne yapmalıyım sizce?

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Sevgilinin tavrı nasıl bro ona göre davranmak gerek

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Sevgilinde onlara yaklaşıyorsa ayrıl derim olan sana olur üzülen sen olursun aşk kolay bir şey değil maalesef :(

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Hemen önlem al bence yoksa ilişkiniz zarar görecek sevgilin neden beni korumuyorsun deyip bir kavga çıkarır kavga o kavga o ilişki orada biter.
İyisi mi sevgilini de al şikayet et

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hemen önlem al bence yoksa ilişkiniz zarar görecek sevgilin neden beni korumuyorsun deyip bir kavga çıkarır kavga o kavga o ilişki orada biter.
İyisi mi sevgilini de al şikayet et
Okulumuz bu konularda biraz hassas bu yüzdende şikayet edemeyiz edersek bizim sevgili olduğumuzu söylerler 2 mizde okuldan atılırız. Başka bir çözümü yokmu ben elimden geldiği kadar tatlı dille yapmayın desemde yapıyorlar

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Okulumuz bu konularda biraz hassas bu yüzdende şikayet edemeyiz edersek bizim sevgili olduğumuzu söylerler 2 mizde okuldan atılırız. Başka bir çözümü yokmu ben elimden geldiği kadar tatlı dille yapmayın desemde yapıyorlar
Sevgiline söyle bence bizzat kendisi şikayet etsin konu senden daha çok onu ilgilendiriyor ama zorunda olmadıkça kavgaya girme derim lakin bu durumda haklı taraf oluyorsun yani sevgiline zorbalık edenlere bıçakla hs falan at işte sonuçta haklısın

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Böyle kıl insanlar maalesefki bitmiyorlar senin için üzüldüm umarım her şey düzgün olur. Allah yardımcın olsun.

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Sevgiline söyle şikayet etsin ama sen karışma ve sakın kavga olayına da girme her türlü sen zararlı çıkarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...