Sevgilinizin sizi aldattığını öğrendiğinizde ne yaparsınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Führer
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar, tepkilerinizi merak ettim. Sadece daha önceden aldatıldım ve insanların halinden anlamak nasıl bilmek istiyorum, güzel yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ikisine bir kaç laf yapip ayrilirdim ama asla üzülmezdim

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Ben bana yalan söyleyen adamı bile kolay kolay yanımda tutmuyorum, yolu verip geçerdim.

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Bir insana bağlı yaşamayın, hayatta ondan daha iyileri de var :)

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
o insan için yaşarsak içimizdeki Umudu da yok ederiz. ona karşı :/
Yahu ben bir kişiye bağlı yaşamayın diyorum, ona karşı ümit yok olsa ne olacak ki? Boş verin gitsin, bazı şeyleri akışına bırakmak lazım.

İnsta ♥ @betülermis34♥
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Yahu ben bir kişiye bağlı yaşamayın diyorum, ona karşı ümit yok olsa ne olacak ki? Boş verin gitsin, bazı şeyleri akışına bırakmak lazım.
ya başka kişiyle Çıkarken aklımız ona giderse , Ona karşı hislerimiz Duruyorsa

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Tam 2 yıl önce 10.sınıf falandık galiba bir kıza tutuldum ama deli gibi bakıyorum gözümü üstünden ayırmıyorum felan deli gibi aşık olmuşum kısaca bu 3 ay böyle devam etti hislerimi gizledim çünkü çok ayran gönüllü bir yapıya sahibim fakat ona olan ilgim gitmedi 3 , aynı mahallede oturduğumuz için nerdeyse her gün görüyorum felan kapısının önünde sigara içmeye gidiyorum camda onu görürüm diye hevesleniyorum derken 4.ay otobüsten indikten sonra hoşlandığımı anlattım , akşam olduğunda konuşmaya başladık her şey güzel gidiyordu ortak netflix hesabımızdan filmler diziler izliyoruz birlikte gidip geliyoruz parklarda oturuyoruz sohbet muhabbet derken mükemmel zaman geçiriyordum 7-8 ay süren ilişkiden sonra bir gün soğuk davranmaya başlayınca biraz kendimi kötü hissettim fakat çaktırmıyorum çünkü üzüldüğümü belli etmek kendimi küçük düşürür diye düşünüyorum kafasız salak gibi bişeyim hiç sormadım niye soğuk yapıyorsun diye çaktırmadan devam ediyorum 1-2 gün devam edince neden olduğunu sordum ve sanane gibi bir cevap aldıktan sonra o an hiç yazmadan 2 gün bekledim o 2 günün sonunda farklı bir erkekle olan fotoğraflarını yakın bir arkadaşım attı hiç birşey yapamadım sadece içimde hissizlik vardı 1 haftada 3 öğün anca yemek yemişimdir her gün onu görüyordum daha kötü etkileniyordum ama gururuma yediremediğim için bir kere konuşmadım şuan bile seviyorum o gelse benim için hayatımdaki tüm kızlar gider en değer verdiğim kişidir hala doktor tedavisi felanda gördüm stres ve üzüntü yüzünden egzema geçirdim vb şeyler derken atlattım umarım kimse yaşamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...