Evet arkadaşlar, tepkilerinizi merak ettim. Sadece daha önceden aldatıldım ve insanların halinden anlamak nasıl bilmek istiyorum, güzel yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Moderatörün son düzenlenenleri:
.d mantıklı geldi kulağaSende ona karşılık başkasıyla yat onu aldatt
aynisini yapmistim dogru tercihonce soylemem denerim sonra ayrilirdim
yapmalısın bence yoksa sevgi herzaman karşılıklı olmuyor bağzen.d mantıklı geldi kulağa
aynisini yapmistim dogru tercih
haklısınyapmalısın bence yoksa sevgi herzaman karşılıklı olmuyor bağzen
değmez kralyapmalısın bence yoksa sevgi herzaman karşılıklı olmuyor bağzen
ozaman yol vermelisin ona o başka insanlar bulur kendine..haklısın
değmez kral
haklısın kralBir insana bağlı yaşamayın, hayatta ondan daha iyileri de var![]()
o insan için yaşarsak içimizdeki Umudu da yok ederiz. ona karşı :/Bir insana bağlı yaşamayın, hayatta ondan daha iyileri de var![]()
Yahu ben bir kişiye bağlı yaşamayın diyorum, ona karşı ümit yok olsa ne olacak ki? Boş verin gitsin, bazı şeyleri akışına bırakmak lazım.o insan için yaşarsak içimizdeki Umudu da yok ederiz. ona karşı :/
ya başka kişiyle Çıkarken aklımız ona giderse , Ona karşı hislerimiz DuruyorsaYahu ben bir kişiye bağlı yaşamayın diyorum, ona karşı ümit yok olsa ne olacak ki? Boş verin gitsin, bazı şeyleri akışına bırakmak lazım.
O hisleri içinizde ezmeyi öğrenmelisiniz efendim, yapacak bir şey yok.ya başka kişiyle Çıkarken aklımız ona giderse , Ona karşı hislerimiz Duruyorsa
çok zor yapamıyorum ağlamak istiyorum ağlayamıyorum.O hisleri içinizde ezmeyi öğrenmelisiniz efendim, yapacak bir şey yok.
:/ Yeni Hayatlar merhaba Yeni Düşler elveda..O hisleri içinizde ezmeyi öğrenmelisiniz efendim, yapacak bir şey yok.
Yaşınız kaçtı? Sadece merak ettiğim için sordum, yanlış anlamayın beni.çok zor yapamıyorum ağlamak istiyorum ağlayamıyorum.
Hayat devam ediyor, bir kişi için insanın kendisini mahvetmesinin pek bir anlamı yok.:/ Yeni Hayatlar merhaba Yeni Düşler elveda..
18Yaşınız kaçtı? Sadece merak ettiğim için sordum, yanlış anlamayın beni.
Hayat devam ediyor, bir kişi için insanın kendisini mahvetmesinin pek bir anlamı yok.